Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 22:26

Kolor bez zmian, fryzura w sumie też tylko skróciłam, nie wiem sama, jakoś się nie odważyłąm ... chyba lenistwo bo nie chciałoby mi się ich układać codziennie :ico_noniewiem:

Ok, winko wypite, uciekam do męża bo marudzi :ico_olaboga: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

14 sty 2009, 22:31

paaa Kamila!

a tu filmik zprzed 10dni juz...
http://pl.youtube.com/watch?v=ARTN0ygfIDc
nic specjalnego,chcialam Wam tylko pokazac co ten biedny Makka Pakkka musi wycierpiec z ta moja Maya :ico_haha_01:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 23:00

glizdunia nie ma jak całuski Upsy.. :ico_haha_01: :ico_brawa_01:

tak fajnie sie patrzy na dzieciaczki, a ja swojej nie umie pokazac :-/ ost nakrecałam ja jak zjadała zupke sama..chociaz ona bedzie miała pamiatke, kiedys..

a ja czuje sie swietnie teraz (tzn po kapieli), jakies kilo chudsza, nie wiem czemu..ale ciałko takie gladkie, jeszcze tylko maska na buzi zastygnie i juz wogole bedzie miło..

glizdunia a te peelingi to chyba zalezy od tego jaki chcesz efekt osiagnac nie?w sumie ja nie rozrozniam ich, robie peeling zeby martwy naskorek usunac i wygładzic skore..teraz na tym co mam pisze ze jest ozezwiajacy, dodajacy energii, ale to chyba nie ma znaczenia dla skory :ico_noniewiem:
zbora sie na tym zna to na pewno ci cos napisze..

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

14 sty 2009, 23:02

Lady, a dlaczego Milki nie umiesz pokazac? :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 23:05

kamizela a jak długo ty byłas zapisana w urzedzie zanim ci ten staz znalezli??

[ Dodano: 2009-01-14, 22:07 ]
Daria nie wiem jak to sie robi na tym you tubie..
a poza tym wy wykasowujecie od razu te filmy z tego you tuba jak pokazecie na forum?bo ja bym nie chciała zeby ktos obcy mi ogladał Milke (tzn chodzi mi o tych roznych pedofili co grasuja na necie)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

14 sty 2009, 23:09

Lady,obsluga Uou tuba jest bardzo latwa,nawet ostatnio jeszcze ulatwili :ico_noniewiem: to jak wysylanie zdjecia na nasza klase...i tylko opis dodajesz dodatkowo :ico_noniewiem: i ja nie kasuje...mam tam cala biblioteczke...te filmiki wysylam tez do rodziny w PL i znajomych :ico_noniewiem: glownie dlatego je tam przerabiam :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-01-14, 22:11 ]
i filmik mozna zastrzec jako niepubliczny...chyba dla max 25 osob :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 23:26

hmm..no ale tam trzeba sie tez zarejestrowac?to moze sprobuje skoro to takie proste..

poki co chyba bede sie juz zbierac..

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

14 sty 2009, 23:32

Lady,tak zarejestrowac sie trzeba....i jak to juz zrobisz to po prawej u gory bedzie zaladuj filmik...albo dodaj,albo przetwazaj...kurka juz nie pamietam jakiego slowa uzyli ale na cieply zolty ikonka pomalowana :ico_haha_01: :ico_oczko:

no a ja chcialam jeszcze Wam focie pokazac z dzis i fotosik nie wysyla :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 23:40

ok dzieki Daria, to moze jutro cos zdziałam...
dobranoc..

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2009, 23:40

jestem
widzę, że Wy się dziś peelingujecie, super!!! Glizdunia a jaka to firma kosmetyczna? rozjaśniający to raczej do dojrzałej skóry z przebarwieniami....ale oczywiście jak raz go zrobisz to się nic nie stanie. Ale dla Twojej młodej skóry wystarczy oczyszczający. Poza tym, nie wiem jaką masz skórę...jeśli delikatną, to w ogóle unikaj ziarnistych peelingow i rób enzymatyczne...
Maycię obejrzę jutro, bo dziś już nie da rady...Supre, że Maycia taka grzeczna i kochana, będzie z niej mądra dziewuszka!!!
a...moja to już "siamochód" woła :-D duma mnie rozpiera!!!
Doris prześlicznie wygąda Kiniulka!!! napatrzeć się nie mogę! a w mieszkaniu od razu więcej przestrzeni...ffajnie!
Kamizela super!!! widać, że masz talent do tej pracy. ja bym odpadła...moje emocje nie są takie stabilne...
Lady zielona dziewczyna jesteś mowisz? a A w pracy, że masz samotny wieczór?
Sikorko, Jagódka dziękuję Wam kochane...jeju, mam taki zamęt w głowie...ona pije tego hippa tylko na noc...i szczerze mówiąc to nie wiem jak miałabym tego jej odmówić...ona nawet jak zje po 19 kolację, to mleka i tak nie odpuści..."mamusiu mjeko" i co? no nie wiem...smaruję na razie...pozostały nabiał odstawiony...ale może juro zamiast "mjeka" dam jej kaszę ryżową? kilka dni wytrzyma jakoś, a potem jak ją podleczę, po tygodniu czy dwóch dam jej mleczko...poobserwuję...jak będzie ok, to zacznę dawać coś jeszcze...a jajo też odstawić? cholera...nie podoba mi się to... :ico_placzek:

sorki, ale jakoś się skupić nie mogę...
a, Pati gratuluję odważnego małego mężczyzny!!! my jutro witamy księdza i trochę się obawiam co to będzie...bo jak młoda palnie "mikołaju chceś jaju" to padnę...

mam odkurzone, stół gotowy...zupa się gotuje...jutro zmyję podlogi i luzik...J jedzie do roboty, wraca na 14, ja nie jadę do pracy...będziemy rządzić z Hanutką...
wiecie jak ona se gada wierszyki? tak jak wczoraj o tym pociągu to dziś se mowiła "śjimak śjimak pokaś jogi dam ci sieja na piejogi..." aparatka...i każdą piosenkę powiem jej z 2razy i już umie dokańczać... :ico_brawa_01: nie sądziłam, że duma z powodu dziecka może być tak wielka...

idę, bo oglądamy z J film...okropny..."jeniec..."
no dobranoc, do jutra

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”