jestem
widzę, że Wy się dziś peelingujecie, super!!!
Glizdunia a jaka to firma kosmetyczna? rozjaśniający to raczej do dojrzałej skóry z przebarwieniami....ale oczywiście jak raz go zrobisz to się nic nie stanie. Ale dla Twojej młodej skóry wystarczy oczyszczający. Poza tym, nie wiem jaką masz skórę...jeśli delikatną, to w ogóle unikaj ziarnistych peelingow i rób enzymatyczne...
Maycię obejrzę jutro, bo dziś już nie da rady...Supre, że Maycia taka grzeczna i kochana, będzie z niej mądra dziewuszka!!!
a...moja to już "siamochód" woła

duma mnie rozpiera!!!
Doris prześlicznie wygąda Kiniulka!!! napatrzeć się nie mogę! a w mieszkaniu od razu więcej przestrzeni...ffajnie!
Kamizela super!!! widać, że masz talent do tej pracy. ja bym odpadła...moje emocje nie są takie stabilne...
Lady zielona dziewczyna jesteś mowisz? a A w pracy, że masz samotny wieczór?
Sikorko,
Jagódka dziękuję Wam kochane...jeju, mam taki zamęt w głowie...ona pije tego hippa tylko na noc...i szczerze mówiąc to nie wiem jak miałabym tego jej odmówić...ona nawet jak zje po 19 kolację, to mleka i tak nie odpuści..."mamusiu mjeko" i co? no nie wiem...smaruję na razie...pozostały nabiał odstawiony...ale może juro zamiast "mjeka" dam jej kaszę ryżową? kilka dni wytrzyma jakoś, a potem jak ją podleczę, po tygodniu czy dwóch dam jej mleczko...poobserwuję...jak będzie ok, to zacznę dawać coś jeszcze...a jajo też odstawić? cholera...nie podoba mi się to...
sorki, ale jakoś się skupić nie mogę...
a,
Pati gratuluję odważnego małego mężczyzny!!! my jutro witamy księdza i trochę się obawiam co to będzie...bo jak młoda palnie "mikołaju chceś jaju" to padnę...
mam odkurzone, stół gotowy...zupa się gotuje...jutro zmyję podlogi i luzik...J jedzie do roboty, wraca na 14, ja nie jadę do pracy...będziemy rządzić z Hanutką...
wiecie jak ona se gada wierszyki? tak jak wczoraj o tym pociągu to dziś se mowiła "śjimak śjimak pokaś jogi dam ci sieja na piejogi..." aparatka...i każdą piosenkę powiem jej z 2razy i już umie dokańczać...

nie sądziłam, że duma z powodu dziecka może być tak wielka...
idę, bo oglądamy z J film...okropny..."jeniec..."
no dobranoc, do jutra