Pati, jak dziś Erik?
nie wiem czy słyszałyscie nowa piosenke A.Chylińskiej...
ja jestem w małym szoku...
no niezła zmianaco do piosenki Chylińskiej - kuzwa, co to za dicho?? Gdzie sie podziala rockmanka??
rozumiem...jak jest cieplo..to az chce sie lazic...ale w taka pogode...?4 godziny ????tym bardziej ze Maja dopiero co wyzdrowiala...?Za to po wczorajszym spacerze z niania (4 godz) mała znowu ma cholerny katar
ale jestem wqrwiona
pracusiu...ty.. :PA ja zaraz jak tylko Paulinka zaśnie muszę wziąć się za okna, już prawie nic przez nie nie widać
Pati, jak dziś Erik?
bez zmian, goraczka nadal prawie 40 stopni, po nurofenie przestaje, ale jak lek juz nie diala, to znow dobija do prawie 40, juz nie wiem co mam robic, boje sie, ze przez taka wysoke goraczke moze mu sie cos zlego stac, tyle sie w TV nasluchalam, ze az strach pomyslecPati jak dzis Erik, jak wam minęła nocka???
o losie 4 godziny juz nie pora na takie dlugioe spcaery, ja najdluej godzinke spaceruje z Erikiem, a co najgorsze on nie chce wracac z podworka do domui, zawsze tak placze i pokazuje paluszekiem , ze chce isc, szkoda mi go strasznie wtedypo wczorajszym spacerze z niania (4 godz) mała znowu ma cholerny katar
ale jestem wqrwiona
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość