Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 paź 2009, 10:26

Witam

Pati, jak dziś Erik?
nie wiem czy słyszałyscie nowa piosenke A.Chylińskiej... :ico_noniewiem:
ja jestem w małym szoku...
co do piosenki Chylińskiej - kuzwa, co to za dicho?? Gdzie sie podziala rockmanka?? :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
no niezła zmiana

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 paź 2009, 10:49

i ja sie witam :-)

Pati jak dzis Erik, jak wam minęła nocka???

Maja dzisiaj nie spała pol nocy, jestem nietomna. Najgorsze że nie wiem o co kaman.
Za to po wczorajszym spacerze z niania (4 godz) mała znowu ma cholerny katar :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
ale jestem wqrwiona :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2009, 10:58

czesc IWONKA

czesc YOANNA

czesc MARGARITA - niania chodzila z Maja po dworze przez 4 godziny??????? Zgłupiala, czy co??

Przykro mi, ze nocka kiepska, u nas dzisiaj o dziwo - bez pobudki zadnej, ale za to wczoraj tez budzila sie z placzem, nie wiem czemu... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 paź 2009, 11:09

po wczorajszym spacerze z niania (4 godz) mała znowu ma cholerny katar :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
oszalała? 4 godziny o tej porze roku, już nie jest tak ciepło żeby tyle spacerować,
współczuję nocki.

[ Dodano: 2009-10-02, 11:15 ]
A ja zaraz jak tylko Paulinka zaśnie muszę wziąć się za okna, już prawie nic przez nie nie widać :ico_oczko: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

02 paź 2009, 11:58

yoanna troszke poczytalam w necie co to za gra...i faktycznie wydaje sie super...mysle ze Patryk rozpracowałby ja bez problemu...to maly madrus jezeli chodzi o "te" sprawy :ico_oczko:
cena,za wyskoa ..mimo wszystko....

i niestety nie stac mnie na taki wydatek...bo musze kupic ciasto...zrobic cos na kolacje...a w portfelu nie za ciekawie...dam młodemu 50 zł...reszte musi sobie "dozbierac"...trudno...napewno zrozumie.
Za to po wczorajszym spacerze z niania (4 godz) mała znowu ma cholerny katar
ale jestem wqrwiona
rozumiem...jak jest cieplo..to az chce sie lazic...ale w taka pogode...?4 godziny ????tym bardziej ze Maja dopiero co wyzdrowiala...? :-/
brak wyobrazni...musisz z nia porozmawiac...

A ja zaraz jak tylko Paulinka zaśnie muszę wziąć się za okna, już prawie nic przez nie nie widać
pracusiu...ty.. :-D :P

ja nie moge wybrac sie na zakupy....przez ten cholerny okres nic mi sie nie chce...dopiero co umylam wlosy... :-/ :-/

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 paź 2009, 13:05

pracusiu...ty.. :-D :P
pracuś nie pracuś, zrobić trzeba :ico_oczko:
trochę się wkurzyłam bo po umyciu 2 okien zaczął deszcz padać :ico_zly: , dobrze,że przynajmniej nie zacina po oknach

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2009, 14:10

Witam
Pati, jak dziś Erik?
Pati jak dzis Erik, jak wam minęła nocka???
bez zmian, goraczka nadal prawie 40 stopni, po nurofenie przestaje, ale jak lek juz nie diala, to znow dobija do prawie 40, juz nie wiem co mam robic, boje sie, ze przez taka wysoke goraczke moze mu sie cos zlego stac, tyle sie w TV nasluchalam, ze az strach pomyslec :ico_placzek:
Eris obudzil sie o 24, oczywiscie rozpalony, zmierzylam mu temperature , mial 39.5 dostal Nurofen i zasnal u mnie na rekach, odlozylam go do lozeczka jak juz mial chlodniejsza glowke, potem pobudka o 2, zrobilam mleczko, myslalam, ze jest glodny, bo caly dzien nic nie jadl, ale wypil tylko 20 ml i nie chcial wiecej, zasnal, 2.30 znow pobudka, ukolysalam go na rekach i zasnal, polakiwal przed 7 wstalam, dalam mu pic i tak spal do 8. wstal znow rozpalony, po Nurofenie oczywiscie przeszlo, teraz spi jak na razie, wlasnie go ukolysalam, nie ma jak na razie goraczki, ale pewnie wstanie juz z nia.
Maly ma chrypke, wyglada jakby byl przeziebiony albo chory, pojechalam z nim do innego lekarza, zbadal go i powiedzial, ze maly jest przeziebiony i pytal czy nie zabkuje teraz, pwoiedzialam, ze nie jestem pewna, ale chyba trojki mu ida, bo ma biale i grube dziaselka, powiedzial, ze to na pewno przez zabki, bo chory ciezko nie jest.
Przepisal leki antybiotyk,w syropku, bo mowil, ze przy tak wysokiej goraczce trzeba podac i mowil, ze jak sie niepoprawi to moge jutro do 12 przyjsc, a jak w niedziele bedziej gorzej albo nic lepiej to zadzwonic i przyjedzie do domu.
Bardzo fajny i mily lekarz, ma podejscie do dzieci, on leczy i doroslych i dzieci.
Mam nadzieje, ze mu pzejdzie, bo strasznie sie o niego martwie :ico_placzek:

Dziewczyny dziekuje za troske o Erika

Ide sie chyba polozyc poki maly spi, bo tez jestem nietomna, kolejna noc z rzedu nie przespana, budzialam sie co chwila zagladalam do Erika czy wszystko ok.
po wczorajszym spacerze z niania (4 godz) mała znowu ma cholerny katar :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
ale jestem wqrwiona :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
o losie 4 godziny :ico_szoking: juz nie pora na takie dlugioe spcaery, ja najdluej godzinke spaceruje z Erikiem, a co najgorsze on nie chce wracac z podworka do domui, zawsze tak placze i pokazuje paluszekiem , ze chce isc, szkoda mi go strasznie wtedy

shoo, korzystaj korzystaj poki mozesz, a babcia ma sama przyjemnosc z lataniem za Jasperkiem, niech sie nacieszy :-)

A Erik coraz lepiej chodzi, ale wciaz z raczkami w gorze, smiesznie to wyglada, ale super widok, jak taki maly szkrab sam stoi i idzie w Twoim kierunku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

02 paź 2009, 14:11

wrocilam ze sklepu...na obiad nie moglam nic ciekawego wymyslec..wiec robie spaghetti... :-D

moj K. w koncu dzisiaj wraca po 2-tygodniowej nieobecnosci w domu. :ico_noniewiem:

:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :-D

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2009, 14:13

moj K. w koncu dzisiaj wraca po 2-tygodniowej nieobecnosci w domu. :ico_noniewiem:
o kurcze to sporo go nie bylo :ico_olaboga:

Witaj Jagna

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2009, 14:26

PATI - ciesze sie, ze trafilas wreszcie na jakiegos normalnego lekarza... moze po cpecyfikach, ktore przepisal Erisiowi - wszystko wroci szybko do normy :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”