Izunia i AgnieszkaŁ Samotnie wychowuje moich chłopców od prawie dwóch lat. Najmłodszy Aruś miał pół roku jak ich mama sobie poszła w świat.Dlugo jestes samotnym Tata? Podziwiam i jeszcze trzech urwisow... chyba to nie latwe... tu na forum w ogole jest malo tatuskow wiec bedzie trudno Ci o kogos w Twojej sytuacji ale jak masz jakakolwiek sprawe mamuski chetnie pomoga. pozdr.
sejana Dziekuje za pozdrowienia takze pozdrawiam Cię ;) Masz Córeczki :) normalnie Ci zazdroszcze:) A tego by pojawił się w ich zyciu jakiś Tata życzę wam z całego mojego zatroskanego serducha;)pirrllott, pozdrawiam Cię serdecznie i podziwiam.... Ja sama wychowuję 2 córki... Pewnie za jakiś czas pojawi się jakiś tata
Izunia wiesz, ja także staram się nie rozumieć tego co zrobiła i jak mogła to zrobić. Pewnie wytłumaczeń by sobie znalazła wiele ale wedłóg mnie nic ją nie tłumaczy.pirrllott, no to już długo radzisz sobie sam...dziwie się twojej żonie że zostawiła dziecinie rozumiem tego!!!!I chyba nie potrafiła bym zrozumiec wcale!!
No i oczywiście jestem pełna podziwu dla ci8ebie jesteś twardy facet!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość