wybieram się we wtorek, bo pediatra była na urlopie. Boję się, że te dwie dawki nie dadzą mu ostatecznej ochrony, najgorsze jest to, że nie wiadomo kiedy się pojawi i czy w ogóle.Blanka26, a dzwoniłaś do swojego lekarza rodzinnego?
tekst z końca czerwca, dał mi jakąś nadzieję. teściowa pracuje w aptece i też mówiła, że mają się pojawić na początku lipca. To była pierwsza wersja, później, że w połowie i cisza martwi mnie toBlanka26, posyłam PW
Nie koniecznie musi być coś nie tak z samą szczepionką. Producent mógł zgłosić jakąś zmianę do urzędu rejestracji i nie ma jej zatwierdzonej. Czasami czeka się na zatwierdzenie nawet 6 miesięcy, zależy czego zmiana dotyczy.Blanka26, - na stronie gif nie ma nic o wycofaniu tej szczepionki . więc jedynie producent uznał, że może coś tam jest troszkę nie tak. więc jako tako - zagrożenia nie ma . Może jest problem ze sprowadzeniem, nośnikiem w tej szczepionce.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość