Czy ktoś z Was chodził na jogę przez dłuższy okres czasu???
Pytam bo słyszałam, że aby widzieć efekty trzeba chodzić przynajmniej pół roku. Podobno można się dobrze rozciągnąć, tylko niekoniecznie schudnąć, to prawda?
ja chodziłam przez jakiś czas, ale lekarz mi odradzil, bo mam chory kregoslup .. a bylam przekonana, ze wlasnie joga jest dla chorych na kregoslup, tzn. majacyhc problemy z postawą, tylko trzeba unikac pewnych cwieczen. i teraz zglupialam :PCzy ktoś z Was chodził na jogę przez dłuższy okres czasu???
Pytam bo słyszałam, że aby widzieć efekty trzeba chodzić przynajmniej pół roku. Podobno można się dobrze rozciągnąć, tylko niekoniecznie schudnąć, to prawda?
ja ćwiczę jogę choć mam problem z kręgosłupem. Co to za lekarz? Wiadomo, że nie wszystkie ćwiczeia możesz wykonywać, ale dobry instruktor powinien dostosować program specjalny dla ciebie i siup!!!ja chodziłam przez jakiś czas, ale lekarz mi odradzil, bo mam chory kregoslup .. a bylam przekonana, ze wlasnie joga jest dla chorych na kregoslup, tzn. majacyhc problemy z postawą, tylko trzeba unikac pewnych cwieczen. i teraz zglupialam :PCzy ktoś z Was chodził na jogę przez dłuższy okres czasu???
Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość