Absolutnie,nie kupujcie uzywanych bucikow Bo jak najbardziej jest to sprawa osobista i sprawa higieny a przede wszystkim każde dziecko ma inna nóżke i inaczej uklada sie ona w buciku Każde dziecko nabywa pewnego nawyku podczas chodzenia Ja swoje uzywane oddaje juz w najgorszych wypadkach tzn dzieciom ,które tak naprawde nie maja wogole obuwia i ich rodzicow nie stac na nie. Niestety pracuje w takim środowisku,że takich biednych dzieci jest sporo
Jak kupujecie obuwie to zwracajcie szczególna uwage na wyprofilowaną wkładke i sztywny zapietek a przede wszystkim na wygode Duzo osób kupuje buciki w chińskich centrach Masakra nie robcie tego chociaz nie wszystkich stac na lepsze obuwie ale warto zainwestowac w bucik dziecka bo w przyszlości może być tego efekt. :) Ja pomimo finasów takich a nie innych wole zainwestowac w dobre obuwie,czesto kupuje korneckiego,ecco ma fajną kolekcje i geox ,ktory posiada oddychajaca wkładke Bartka jeszce nie miałam i nie wiem dlaczego nie skorzystałam Bardziej przemawiaja do mnie inne marki Jest wiele sklepow z dobrymi markami i fachowa obsługą która doradzi i pomorze wybrac odpowiedni bucik dla naszej pociechy ,np BOSSANOGA w swojej ofercie posiada wiele marek I plusem jest to że nie trzeba chocidz po wielu sklepach ,wystarczy jeden i zawsze ktos cos dla siebie wybierze.