Suwaczek poprawiony :)) Teraz jest dobrze
Moni26 oczywiście że z Tobą wytrzymamy.
My dziś po szczepieniu. Antosia markotna, ale dałam jej kropelki Pedicatamol i trochę się wyciszyła, Śpi ale co chwilę otwiera oczęta i zasypia.
Ciekawa jak nas nocka czeka.
Waży już 5450 i przybrała 900g od 8.11. Lekarka powiedziała, że nie mam jej niczym dokarmiać bo bardzo fajnie przybiera na wadze. Ma juz 63 cm. Szczepiłam ją szczepionkami 5w1 a w styczniu będziemy już szczepić pełen pakiet, czyli rota i pneumokoki i 700 zł nie nasze. Praktycznie wszystkie matki, które były dzis w przychodni szczepiły tym całym pakietem swoje maleństwa.
Sylwiu dobrze że z maleństwem Tojej kuzynki wszystko dobrze. Dalej karmisz piersią?? Fajnie że zasneli o jednej porze. Ja nie mam co liczyć że Bartus zaśnie w dzien. Duży chłop z niego.
Myślałayście juz nad prezentami pod choinkę. My w tym roku zobiliśmy losy i każdy dorosły wylosował jedną osobe ktorej kupi prezent. Umówiliśmy sie że do 50 zł coś skromnego. Tym sposobem mamy tylko 2 osoby do obdarowania i dzieciaki. Tak zawsze było ok 10 osób. Mi to bardzo odpowiada
Ja wylosowalam mojego mężulca. Kupilam mu portfel, bo juz od pewnego czasu mi marudzil że jego stary jest za mały. Nie mam jeszcze pomysłu co kupic dziecią. Bartusiowi na Mikołaja kupiłam grę Grzybobranie, a Tosi chcę kupić grzechotkę albo jakś zabawkę dla niemowlaków. Atosi pod choinkę chcemy kupić bujaczek leżaczek.