Ja zawsze "patrzę na to", aby wysyłka nic mnie nie kosztowała, wskazana hurtownia "dopuszcza" taką możliwość, a to dla mnie 200 złotych zdecydowanie za dużo...musiałabym się umówić na zakupy z kilkoma koleżankami, 50 złotych by mnie satysfakcjonowało;)
Generalnie rzecz biorąc zakupy w sklepie internetowym czy w hurtowniach to bardzo fajna sprawa,raz ze jest taniej,a dwa mamy większy wybór i niższe ceny.
Np. new nails zamawia się tanie kosmetyki do paznokci, również pod salony kosmetyczne. Mają świetną odżywkę, oliwkę, odpowiadają mi również ich lakiery hybrydowe - ogólnie świetna robota, wykonanie bardzo dobrej jakości. Polecam.
Mi najbardziej odpowiadają produkty, które łącza sobie specjalistyczne składniki jak i ich naturalne odnośniki.
Znalazłam cos takiego http://kochamkosmetyki.pl/
Będąc przy temacie sklepów i hurtowni internetowych nie sposób pominąć także perfum,każda z nas je uwielbia,a tak się składa że u nas można kupić markowe perfumy w niższej cenie,serdecznie zapraszamy:)
Hej! Jeśli chodzi o hurtownie oferujące profesjonalne kosmetyki to polecam www.coriocs.pl/www.sklep.coriocs.pl, mają marki takie jak depileve, apis, silcare, shellac, w sumie to długo bym zliczała :)