Strona 1 z 1

Menu Hannibala

: 09 kwie 2013, 12:13
autor: pawelaxn
Hannibal Lecter to morderca inny niż wszyscy. Wyrafinowany, inteligentny, rozsmakowany w literaturze, sztuce i dobrym jedzeniu. Dzięki jego makabrycznym skłonnościom możemy go zobaczyć w kuchni, przyrządzającego potrawy ze swoich ofiar. Przerażające menu słynnego kanibala będzie można poznać, tym razem na małym ekranie, już od 10 kwietnia o 22.00 tylko w telewizji AXN. Wprawdzie Hannibal to przykład skrajny, ale skądinąd potrawy takie jak grasica, wątróbka czy móżdżek cielęcy są uznawane za prawdziwe przysmaki.
Czy w swojej kuchni używacie podrobów? Co myślicie o takich eksperymentach kulinarnych?

Re: Menu Hannibala

: 10 wrz 2013, 01:14
autor: Eneasz
Hannibal Lecter to morderca inny niż wszyscy. Wyrafinowany, inteligentny, rozsmakowany w literaturze, sztuce i dobrym jedzeniu.
doprawdy bardzo podniecające! :ico_szoking:
Dzięki jego makabrycznym skłonnościom możemy go zobaczyć w kuchni, przyrządzającego potrawy ze swoich ofiar. Przerażające menu słynnego kanibala będzie można poznać, tym razem na małym ekranie, już od 10 kwietnia o 22.00 tylko w telewizji AXN.
na pewno nie zajrzę, ale niesłychanie mnie podnieciłeś :ico_chory:
Wprawdzie Hannibal to przykład skrajny, ale skądinąd potrawy takie jak grasica, wątróbka czy móżdżek cielęcy są uznawane za prawdziwe przysmaki.
zgadzam się... zanim mi wypatroszysz mózg :ico_zly:
Czy w swojej kuchni używacie podrobów?
ależ tak!!! powiem zanim mnie ukatrupisz! właśnie uwielbiam kurczaczą wątróbkę - dużo cebuli...
masę pieprzu, czosnku, trochę soli... piekę ziemniaki, jedno jajko... teraz zastanawiam się nad sałatką :ico_sorki:
Co myślicie o takich eksperymentach kulinarnych?
naprawdę, bardzo super... trochę zieję ogniem (bo dodałem papryki) ale extraaa :ico_haha_01:

Re: Menu Hannibala

: 31 mar 2015, 10:46
autor: lili
Menu Hannibala? Brzmi koszmarnie.