marzenna
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

Masterchef - oglądacie??

30 wrz 2013, 08:55

Z zainteresowaniem oglądam nową edycję Masterchefa - głównie dlatego, że sama od jakiegoś czasu mam trochę czasu na gotowanie i eksperymenty w kuchni. Oglądając kolejne odcinki nowej edycji zaczęłam się zastanawiać, czy dla osób startujących w programie faktycznie jest to tak bardzo wielka szansa.

Jak każdy, mam swoich faworytów - jednak moim zdaniem największe szanse na pozostanie w mediach na dłużej ma Ania Nowak, nawet jeśli nie wygra:) - choć zwycięstwa jej życzę. Dziewczyna jest naturalna, a przy okazji gotuje świetnie. Co dla mnie bardzo ważne za jej obecnością w programie nie stoi żadna smutna historia, tylko jej umiejętności;)

A Wy macie jakieś przemyślenia na ten temat? Pozdrawiam:)

Awatar użytkownika
martynkaka
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

Re: Masterchef - oglądacie??

05 lis 2013, 14:24

Ostatnio zerknęłam na kawałek odcinka przez przypadek, ale normalnie tego nie oglądam i jakoś mnie to zupełnie nie interesuje, pomimo tego, że uwielbiam gotować i eksperymentować w kuchni.

Awatar użytkownika
pannakota
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

Re: Masterchef - oglądacie??

03 lip 2014, 12:50

I masterchefa i top chefa i hells kitchen :D Uwielbiam kulinarne programy :) Ugotowani, nawet Magdę Gessler :D

Wróć do „Pozostałe”