Jeśli dziecko jest juz starsze to może warto byłoby się zastanowić nad obozem językowym? Obecnie takie wyjazdy organizuje EF:Starszy syn mojej siostry chciałby zapisac się na język angielski. Szukamy dla niego dobrej szkoły w Krakowie. Mieszkamy wszyscy pod Krakowem, ale wydaje nam się że w Krakowie sa większe możliwosci, stąd pomysł o szukaniu w Krakowie. Drogie mamy z Krakowa, polecicie jakichś korepetytorów/ szkoły angielskiego?
Ja rozmawiałam z młodszą siostrą, którą się opiekuję o obozie(lat prawie 18), ale doszłyśmy do wniosku, że za taką cenę to będzie miała rok szkolny nauki, a nie dwa tygdonie. A na wakacje za granicę ją puszczę jak będzie już lepiej znała :) Póki co skonczyła pierwszy rok też własnie w Lincolnie, i jest mega zadowolona. Tylko ona też sie nie uczy angielskiego, ale hiszpańskiego, będzie zdawać na maturze. Cieszę się, ze jest na tyle rozsadna, że potrafiła zrezygnować z wyjazdu na rzecz lepszej nauki.Jeśli dziecko jest juz starsze to może warto byłoby się zastanowić nad obozem językowym?Starszy syn mojej siostry chciałby zapisac się na język angielski. Szukamy dla niego dobrej szkoły w Krakowie. Mieszkamy wszyscy pod Krakowem, ale wydaje nam się że w Krakowie sa większe możliwosci, stąd pomysł o szukaniu w Krakowie. Drogie mamy z Krakowa, polecicie jakichś korepetytorów/ szkoły angielskiego?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości