Ja obecnie ubezpieczam w PZU. Jest to sprawdzony ubezpieczyciel tak więc mam pewność,ze nie będzie w przyszłości ewentualnych problemów przy wypłacie odszkodowania a to się ceni. Wprawdzie są negatywne opinie o nim w sieci ale wiadomo, że nie każdy bedzie zadowolony. Skontaktowałam się wcześniej z doradcą i to on wybrał dla mnie to ubezpieczenie. Tobie również proponuję to rozwiązanie. Zerknij sobie jeszcze tutaj:Cześc Zastanawiam się w jakim towarzystwie ubezpieczeniowym ubezpieczyć dom. Gdzie Wy ubezpieczacie swoje mieszkania?
A jaki zakres i ile płacisz?ja mam ubezpieczenie w PZU
To są niewielkie pieniądze takie ubezpieczenie.Przelicz sobie na ich kalkulatorze majątkowym.Ja też, ale wiem że pora to zrobić., tym bardziej że niedługo będzie u nas wszystko nowe po remoncie. Przy okazji kupowania ubezpieczenia roweru widziałam że CUK ma polisy wielu TU, więc pewnie będzie z czego wybrać dobre. Na cenę też patrzę oczywiście, choć wiem że to nie są duże pieniądze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość