I co? Znalazłaś? :) Odpowiadając na Twoje pytanie - stylizujesz włosy w temperaturze ok. 170 stopni. Wystarczająco wysokiej, aby zapewnić efekt i trwałość stylizacji, ale też i odpowiednio niskiej, by modelować włosy bezpiecznie. Tak więc nie niszczy. Masz to wszystko dokładnie opisane na stronie producenta, jeśli masz wątpliwości, koniecznie zajrzyj. :)Hmmm, ja czasami stosuje różne odzywki na włosy, na zwiększenie objętości, ale za to szybciej mi się przetłuszczają. Słyszałam dużo o tym volumizerze, bo moja znajoma ma. Na mikołajki się nie udało, ale coś czuję, że moge go znaleźć pod choinką ;) mam pytanie tylko jeszcze czy na pewno przy codziennym stosowaniu nie niszczy włosów?
Hmmm, ja czasami stosuje różne odzywki na włosy, na zwiększenie objętości, ale za to szybciej mi się przetłuszczają. Słyszałam dużo o tym volumizerze, bo moja znajoma ma. Na mikołajki się nie udało, ale coś czuję, że moge go znaleźć pod choinką ;) mam pytanie tylko jeszcze czy na pewno przy codziennym stosowaniu nie niszczy włosów?
Wróć do „Moda, makijaż i fryzury”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość