Dla mnie też ważna jest wygoda. Jednakże uważam, że jako kobieta powinnam starać się ubierać seksownie, a to jest najprostsze w sukience wyszczuplającej od ModBis. Jeśli jeszcze nie znacie tego sklepu, to koniecznie zajrzyjcie. Uważam, że mają świetną odzież. Co więcej po rejestracji można liczyć na rabat.
Wszystko na dobrą sprawę zależy od okazji,ale jednak częściej wybieram ten wygodny strój,oczywiście inny mam na lato i inny na zimę,kiedy w grę wchodzi jeszcze ciepło bez którego ani rusz:) Poza tym zawsze możemy przebrać się z wygodnego stroju na ten sexi jeżeli zajdzie potrzeba,prawda?
Jestem podobnego zdania, można ubierać się zarówno wygodnie jak i seksownie, to tylko kwestia dopasowania stylu i rzecz jasna konkretnej odzieży. Nie musimy wybierać między jednym a drugim.
W dzisiejszych czasach można wyglądać seksownie i odczuwać komfort jednocześnie. Jest masa eleganckich sportowych sukienek czy kombinezonów. Ja bynajmniej lubię takie rzeczy, więc wybór mam ułatwiony między wygodą a seksownością :)