Awatar użytkownika
Izunia
Wodzu
Wodzu

Jak wytępic niemiły zapach

25 lip 2007, 12:15

Witajcie dziewczyny :)
Mam problem.... :ico_olaboga:
Mieszkamy w bloku i mamy mieszkanie 2 pokojowe... Obok nas jest kawalerka na którj maieszka 3 dorosłyck ldzi gdzie wszyscy palą. My jestesmy niepalącymi i z klatki i od sąsiadów ten niemiły zapach przechodz i nas i nie są to same papierosy są to różne zapachy a raczej smrody :ico_zly: :ico_zly: koszmar po prostu koszmar!!!!

Znacie jakieś sposoby na wytępienie niemiłego zapachu...?
Mam już takie zapachy do stawiania ale na prózno...
Już nie wim co robic bo jak wchodzimy do mieszkania to masatkra...

mal
Wodzu
Wodzu

25 lip 2007, 12:50

to masz problem rzeczywicie ...moze jakies kadzidelka ,ale tak postaw by im dawaly w kosc ,no chyba ze oni sa nieczuli na to ...moi sasiedzi mieszkajacy wyzej zwyczajnie sie odgrodzili taka dykta czy panelami od smrodliwych palaczy ,moze to nie wiele dalo ale cos zawsze

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2007, 16:10

moi znajomi mieszkają na samej górze(2)piętro a wszyscy sąsiedzi z dołu mają manię otwierania drzwi na korytaż jak gotuja obiad.niby obiad pachnie ale jak ci do góry idzie zapach z kilku mieszkań to nic przyjemnego.Koleżanka nie wiedziała co zrobić żeby nauczyć sąsiadów zamykać drzwi a mieszkanie wietrzyć przez otwieranie okna :ico_puknij: pewnego razu po zrobieniu frytek wystawiła frytownicę z gorącym o mało przyjemnym zapachu olejem na korytaż :ico_haha_01: Od tamtej pory sąsiedzi nie otwierają drzwi gdy gotuą :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: no ale z tymi papierosami to nie takie łatwe :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Izunia
Wodzu
Wodzu

21 sie 2007, 19:06

zubelek, :ico_smiechbig: dobre

lidziasc
Wodzu
Wodzu

11 wrz 2007, 08:03

a najgorsze jak sasiedzi wychodza na klatke na papieroska bo w domu sie nie pali... :ico_puknij:

kobietapracujaca
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

Re: Jak wytępic niemiły zapach

21 gru 2014, 14:06

Ja mimo że jestem osobą palącą to nie lubię palić w mieszkaniu bo rzeczywiście zapach niemiły po papierosach zostaje i później jak ktoś do mnie przychodzi to wiem że nie czuł by się dobrze. Jednak ostatnio przerzuciłam się na e papierosy. Kupiłam sobie tani zestaw http://www.wapershop.pl/pl/c/Zestawy/28#.VJa1vF4AEE i powiem wam że zapach nie przeszkadza innym. Co jest dobre dla osób z mojego towarzystwa które nie palą. Jeżeli chodzi o pozbycie się zapachu będzie to ciężko uzyskać bo odświeżacze czy kadzidełka mogą nie dać rady

WojciechMaslowski
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

30 mar 2015, 11:44

Próbowałem różnych dziwnych produktów, które miały wytępić niemiły zapach z domu. Nic nie pomogło. Zdecydowałem się na http://rygo.com.pl/kompleksowe_utrzyman ... tosci.html, która idealnie poradziła sobie z tym zapachem. Niestety nie wiem jakich środków używali.

Szpileczkaaa
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

02 maja 2015, 15:18

Przecież w tej chwili jest już masa środków, którymi można kontrolować zapach w mieszkaniu a także unieszkodliwiać ten nieprzyjemny, tutaj macie sporo środków - http://homearoma.pl/ zresztą firma specjalizuje się w rozwiązaniach, które są dedykowane tworzeniu zapachu w pomieszczeniu, więc też jak uda się unieszkodliwić ten nieprzyjemny zapach to można pomyśleć nad stworzeniem fajnego klimatu.

plafony
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

04 maja 2015, 22:17

To rzeczywiście może być ogromny problem... Jedyne co mi przychodzi do głowy to odświeżacze powietrza neutralizujące tego typu zapachy, czy do kontaktu czy jakieś wolnostojące.

Awatar użytkownika
szpilunia
Maniak forumowy
Maniak forumowy

Re:

08 maja 2015, 10:04

a najgorsze jak sasiedzi wychodza na klatke na papieroska bo w domu sie nie pali... :ico_puknij:
Teraz już jest zakaz na szczęście :D

zobaczyłam jak stary ten wątek - jestem ciekawa jak udalo się rozwiązać problem.

Wróć do „Mieszkanie i dom”