Nie słyszałam o tych kosmetykach, napiszesz co wchodzi w skład tej serii?Jeśli macie problemy z trądzikiem, przesuszoną skórą albo naczynkami, to moja kosmetyczka poleciła mi fajne kosmetyki do domowego stosowania. Nazywają się Nanili i jest ich cała linia. Kosmetyczka używa ich w gabinecie, ale na moją prośbą zamówiła mi zestaw do pielęgnacji w domu. Używam ich od miesiąca i na początku bardzo mnie "wysypało". Byłam zdziwiona, że zaszła taka reakcja, ale po kilku dniach twarz zaczęła wyglądać lepiej. Cały czas widzę minimalną poprawę, więc nie rezygnuję ani z zabiegów w gabinecie ani z domowej pielęgnacji.
Dzięki za wskazówki. Zamówiłam sobie już kilka z nich, które powinny pomóc na moje problemy. Obsługa przy zakupach i pomoc ze strony tej marki jest nieoceniona :)Ja mam żel micelarny, ili tonik, t-cream. Taki zestaw dobrze działa akurat na moją skórę. Widzę już dużą poprawę, a nie stosuję ich wcale bardzo długo. Tutaj znajdziesz pozostałe kosmetyki do stosowania w domu: https://nanili.pl/przeznaczenie/pielegnacja-domowa.
Użytkownicy przeglądający to forum: gorex31314 i 1 gość