grazynanorka
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

Nowa szkoła dla corki

05 mar 2018, 15:07

Czesc. Chcialabym poprosic was o rade. Miesiac temu podjelismy z mezem decyzje o rozwodzie. Nie jest to dla mnie latwy temat ale calkowicie przestalismy się ze soba dogadywac i tak po prostu być musi. Nasza córka Ania chodzi teraz do 6 klasy miala zostac w szkole jeszcze ponad 2 lata ale w wakacje po rozwodzie zamierzam się z nia przepowadzic z Katowic do mojego rodzinnego Krakowa. Moglibyscie polecic mi jakas szkole gdzie zajdzie się miejsce dla Ani?

Awatar użytkownika
bosoosom
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

Re: Nowa szkoła dla corki

06 mar 2018, 11:30

a nie mozesz zostac w tych Katowicach zeby corka mogla dokonczyc szkole? Tyle zmian naraz to nie jest chyba dobry pomysl

grazynanorka
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

06 mar 2018, 15:14

Niestety jeśli chodzi o przeprowadzke to jest to konieczne ponieważ w Krakowie mam już zalatwiona prace, mieszkanie i mam tez tu rodzine a w Katowicach czuje się coraz bardziej samotna. Poza tym Ania akurat do tego pomyslu jest dobrze nastawiona bo tak srednio lubi swoja klase.

grazynanorka
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

08 mar 2018, 14:41

A jak wyglada u was sprawa finansowa? I czy za np. takiego psychologa trzeba dodatkowo placic? Nie ukrywam ze myslalam bardziej o szkole publicznej ze zwgledu na to ze szkoly prywatne często są bardzo drogie...

Wróć do „Starsze dziecko”