vizzka
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

Gdzie szukać dobrej kosmetyczki we Wrocławiu ?

15 lis 2018, 12:38

Hej :) kobietki moje kochane czy jest tu może ktoś z Wrocławia ? Szukam dobrej kosmetyczki, która poradzi sobie z mocno trądzikową cerą. Przydałby mi się jeszcze jakiś zabieg na pozbycie się tkanki tłuszczowej :) Jednak ćwiczenia i dieta to nie wszystko... będę wdzięczna za każdy sprawdzony namiar :)

bloom
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

Re: Gdzie szukać dobrej kosmetyczki we Wrocławiu ?

18 lis 2018, 17:45

wiesz co najlepiej szukaj śród ofert salonów kosmetycznych, które już jakiś czas istnieją na rynku. unikałabym raczej wizyt w prywatnych gabinetach np gdzieś w domach czy coś bo takie oferty też można spotkać ale jednak moim zdaniem większym pewniakiem jest salon, który ma już swoja renomę. Sama rzadko korzystam z takich usług ale może COCO-TIME ? Podobno to jeden z lepszych salonów urody w tym mieście.

BucikSklep
maniakogadacz
maniakogadacz

19 lis 2018, 17:50

Moim zdaniem nie powinno brakować dobrych i godnych zaufania adresów salonów kosmetycznych we Wrocławiu, to duże miasto i na pewno coś się znajdzie, poczekajmy tylko na dalsze wypowiedzi ze strony Użytkowniczek na forum.

margolicka
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

20 lis 2018, 22:07

tak coco-time to dobry wybór :) jestem ich klientką od jakiś 2 lat. najpierw chodziłam na manicure, potem na zabiegi pielęgnacyjne a teraz zastanawiam się nad medycyną estetyczną :) generalnie polecam!

vizzka
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

22 lis 2018, 09:11

dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Namiar na coco-time juz sobie zapisałam i jestem właśnie w trakcie przeglądania ich stronki www. robilyście jakieś zabiegi wyszczuplające/ujedrniające skórę ? Ewentualnie takie na cellulit ? Na tym najbardziej mi zależy :)

margolicka
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

22 lis 2018, 10:35

vizzka to kosmetolog oceni stan problemu i wtedy zaproponuje Ci najlepsze rozwiazanie :) na cellulit u mnie fajnie sprawdziła się seria zabiegów z karboksyterapii. Jeśli chodzi o modelowanie sylwetkę i rozbijanie tkanki tłuszczowej to podobno kriolipoliza daje fajne efekty, choć ja sama nie byłam na takim zabiegu. Jednak doświadczony specjalista sam musi to ocenić więc najlepiej zapisz się na konsultacje :)

Nowacka
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

22 lis 2018, 15:14

Skontaktuj się z p Dr Magdaleną Rogóż, to jest odpowiednia osoba aby zdjagnozować Twoją skórę - Akademia Urody
ul. Krzycka 97/2 .Wrocław tel. 667 030 309
akademiaurodyinfinita.pl

klarki178klarki
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

11 gru 2018, 15:12

Jeżeli szukasz sprawdzonego gabinetu medycyny estetycznej to warto wejść na stronę kliniki Ziemlewski. Klinika ma swoje oddziały w Warszawie we Wrocławiu, Łodzi i Poznaniu. Ja osobiście powiększałam tam usta i efekt t jest widoczny ale naturalny.

vizzka
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

16 gru 2018, 14:19

dziekuje Wam bardzo za informacje. Zdecydowała sie na coco-time i jestem juz nawet po pierwszym kontakcie telefonicznym. Z racji sporej ilosci obowiazkow nie dałam rady umowic wizyty jeszcze przed śiętami ale wybiore się tam na pewno po nowym roku :)

NaturaBio
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

17 gru 2018, 13:10

Najważniejsze, że w efekcie końcowym jesteś zadowolona z zabiegów w salonie kosmetycznym i to liczy się tutaj najbardziej :) Druga sprawa jest taka, że we Wrocławiu jest co najmniej kilka dobrych i godnych polecenia salonów kosmetycznych.

Wróć do „Być kobietą”