Dorota.M. pisze:kilka dni temu usłyszałam w telewizji informację na temat jednej z wody niegazowanej (nie podali pełnej nazwy) tylko że ma w tytule "zdrój" i polecana jest przez Instytut Matki i Dziecka[/quote
witaj kochana, tez slyszalam ta informacje. gwarantuje Ci jednak, ze centyfikat IMiD to zwykly marketingowy papier.... epoka kapitalizmu i my za to placimy, pzdr
[ Dodano: 2007-11-06, 00:35 ]Dorota.M. pisze:dziewczyny, kilka dni temu usłyszałam w telewizji informację na temat jednej z wody niegazowanej (nie podali pełnej nazwy) tylko że ma w tytule "zdrój" i polecana jest przez Instytut Matki i Dziecka...podali, że w wyniku badań, zakazano podawać ją dzieciom, poniważ ma w sobie więcej kamienia niż woda z kranu. Usłyszawszy to, aż mnie zszokowało, ponieważ o ile wiem to tylko Żywiec zdrój jest polecana przez IMiD (z tych wód co w nazwie mają "zdrój"). I teraz co, nie wiem czy dalej robić córce mleko na bazie tej wody, czy lepiej przegotowaną z kranu. Tak wogóle to moim zdaniem powinni podać pełną nazwę tej wody, żeby ustrzec innych przed chorobami lub wogóle przed niebezpieczeństwem jakie wiąże sie z tym kamieniem. Jak myślicie, wogóle co o tym myślicie. Czy może któraś z Was też słyszała tę wzmiankę w wiadomościach?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość