witam, dawno mnie nie bylo ale jakos czasu brak.
moja Hania nosi okularki. ostatnio wazyla 8500 wiec caly czas z niej modelka :) w tych kwestiach dalej po staremu ;). mam tylko nadzieje ze jej z tymi oczkami sie poprawi, jutro idziemy do okulisty mam nadzieje ze powie ze jest poprawa.. meczy mnie to tym bardziej ze musi nosic zaslonke na oczko. mam nadzieje ze dlugo nie bedzie musiala, bo wiem co to znaczy bo jak bylam mala sama musialam to nosic, wiec mam nadzieje ze jak najszybciej nastapi poprawa.
zaraz postaram sie wkleic jakies nowe foteczki Hani :) bo te w opisie to strasznie nieaktualne :).
Magdzinka co do mleczka moze sprobuj nestle smakowe "z miodem", moja mala przez jakis czas miala niechec do mleka i to jej zasmakowalo.
wogole to z Hani niejadek, niby je te 5 posilkow ale.. mnie sie ciagle wydaje ze zjada za malo. no i mnie to martwi.. ale przeciez nie bede jej zmuszac.
zaraz postaram sie te fotki wkleic bo mam troche czasu :)
[ Dodano: 2008-02-12, 19:49 ]
narazie jedno zdjecie z Babcią po urodzinkach już:) jutro postaram się dać inne fotki
[ Dodano: 2008-02-12, 19:50 ]a Hania tu kopała baloniki i bardzo jej sie ta zabawa podobała :)