31 sie 2020, 12:43
Część wszystkim. Szukam człowieka lub człowieków poratujących mnie dobrą radą. Od dawna szukam i szperam w domowych sposobach, suplementacji, płukankach, herbatkach i szamponach, ale nic mi nie pomogło na daną chwilę. Mam problem z wypadaniem włosów i to taki WIELKI problem, bo przy jednym przeczesaniu włosów dłonia wyjmuje po 5-7 włosów. Na łóżku, ubraniach, podłodze.. NO WSZĘDZIE SĄ MOJE WŁOSY. Tylko nie na głowie.. Dodam, ze biore tylko NATURALNE produkty i w obrębie tych kosmetyków i sposobów szukam. Ostatnio rozmawiałam z moją szwagierką że do siebie do Niemiec sprowadza szampon z Polski i jest to właśnie ten Delpos. Mówiła że działa, nie 3 produkty ma się od razu, nie ma łupieżu po nich no i włosy wypadają mniej i ogólnie jest właśnie na to by je uspokoić. Może tylko u niej on tak działa ale ona po porodzie i karmieniu więc włosów też jej ubyło przez ten czas. Jeżeli mam coś kupić to wolę się upewnić i stąd pytanie: CZY KTOŚ MIAŁ TEN ZESTAW? Może wiecie czy działa? Ile czasu trzeba mu dać by pomógł? Każda rada będzie bardzo pomocna. Czekam na waszą pomoc!