Wyrafinowana elegancja inspirowana włoskim zdobnictwem wyróżniają biżuterię marki FLORENZO CASTELLO. W bardzo zmysłowy i doskonale wyważony sposób łączy odmienność detali oraz materiałów. Spójność estetyczna całości to wynik przemyślanej gry kolorami, operowania odpowiednimi formami oraz zestawieniem elementów o zróżnicowanej wielkości. To biżuteria dedykowana dla współczesnych, aktywnych kobiet, które pragną podkreślić swój oryginalny styl.
Ja ostatnio przekonałam się do drewnianej biżuterii, kiedyś nie pomyślałabym, że takie fajne akcesoria można zrobić z drewna. Znalazłam nawet fajny sklep online BeWooden i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona
A ja myślę że na taką okazją na uwagę zasługuje tania biżuteria Jest na prawdę efektowna i wiem, gdzie jest fajna tania biżuteria damska Z całą pewnością mogę polecić ten sklep, kupowałam już kilka razy prezenty na różne okazje i z całą pewnością jest to najtańsza biżuteria
Właśnie sobie przeglądam w jednym ze sklepów jaka mają ofertę na komplety biżuterii...
Od jakiegoś czasu poluje żeby kupić taki komplet z bursztynem w okazyjnej cenie!
Trafiłam na stronę www.ankabizuteria.pl/komplety-bizuterii
Ktoś może kojarzy ten sklep? Chciałabym mieć pewność jakości wykonania, a najlepiej kupować tak z polecenia ;)