Normalnie mam wrażenie jakbym sikała pod siebie - czasem się aż zastanawiam czy wyjśc z mała na spacer, coby przecieku nie dostać. Nie wiem czy to normalne, czy to skutek brania Cerazette, a zaczyna mnie to niepokoić. Poradźcie coś.
  Normalnie mam wrażenie jakbym sikała pod siebie - czasem się aż zastanawiam czy wyjśc z mała na spacer, coby przecieku nie dostać. Nie wiem czy to normalne, czy to skutek brania Cerazette, a zaczyna mnie to niepokoić. Poradźcie coś. Normalnie mam wrażenie jakbym sikała pod siebie - czasem się aż zastanawiam czy wyjśc z mała na spacer, coby przecieku nie dostać. Nie wiem czy to normalne, czy to skutek brania Cerazette, a zaczyna mnie to niepokoić. Poradźcie coś.
  Normalnie mam wrażenie jakbym sikała pod siebie - czasem się aż zastanawiam czy wyjśc z mała na spacer, coby przecieku nie dostać. Nie wiem czy to normalne, czy to skutek brania Cerazette, a zaczyna mnie to niepokoić. Poradźcie coś. 

Wróć do „Ginekologia - Położnictwo”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość