Wiecie co ... nie wiem czy mądrze zrobiłam, ale zrobiłam. Okresu jak nie ma tak nie ma od sierpnia, więc wywnioskowalm, że to moze nie była normalna @ tylko właśnie skutek tejk jednej tabletki anty. którą wzięłam i potem kolejnych już nie, bo po kilku dniach krwawić zaczęłam (chyba błędnie wywniuskowałam że to okres). No i postanowiłam zrobić tak samo, jak dostane znów krawienie to znaczy, że to od tabletki anie @. I dziś wzięłam jedną znów i czekam, zobaczynmy co się stanie. Na ulotce pisało, że można przerwac kiedy się chce , więc chyba nic mi się nie stanie, że tak raz łykam jedną potem kilka miesięcy nie i znów jedna wzięłam dla próby. Głupol ze nie, ale ja tego nie wytrzymam psychicznie.
Juz raz test robilam no bo jak w pierwszym miesiacu mialalam normalnie a w drugim nie to tylko jedno mi do glowy przyszlo
Ja teraz też mam schiza, że moge w
być bo tego @ nie dostałam
Wogóle to już mam zwidy, że mi brzuch rośnie
Przed wczoraj wysyłałam męża po test, ale on poukał się po głowe i powiedział, że wariuje i mam śię nie wygłupiac,ale co ja mogę jak mam jakieś takie zwidy ... już po porstu wariuje na maksa