dla dziecka jest dobra lovella ewentualnie jelp. Lekarka na szczepieniu jednak nam powiedziala że teraz mase dzieci jest uczulonych na lovellę ale czy to prawda to nie wiem. Fakt jest taki, że mój Kuba mial prane w lovelli a julkę lovella uczulała.
ja pierwsze pranie zrobiłam w płynie loweli bo miałam jakąś próbkę, potem dzidziuś bul bobas. Przed skończeniem roku przeszłam na vizira i lenora. Teraz przerzuciłam się na bonuxa i silan. zawsze daję funkcję podwójnego płukania
Ja podobnie jak większość dziewczyn w pierwszych miesiącach używałam Lovellę. Jednak jak Emilka skończyła 7 m-cy zaczęłam jej prać ubrania razem z naszymi w dorosłym proszku
Ja równiez uzywałam na poczatku Lovelli i Jelpa, ale zdecydowanie wole Lovelle. jelp jak dla mnie nie był za dobry bo jak prałam w rękach te parę ciuszków to strasznie mi wysuszał skórę. Teraz Kubuś ma juz 10 miesięcy więc piorę jego rzeczy w Wizirze.
Ja prałam w Lovelli. Sporadycznie wrzucałam jej ciuszki do naszego prania- nic się nie działo. Jak Zuzia skończyła ok. pół roku to zaczęłam jej prać ciuszki z naszymi rzeczami w normalnych proszkach.