raczej wytłumaczeniem do tego żeby się nie uczyć , moim zdaniem oczywiścieja uważam, że mając dziecko byłoby ono dla mnie ogromną motywacją do dalszej nauki
Moim zdaniem to nie jest odpowiednie nastawienie. Tak nie można. Nie można rekompensować sobie braku czegoś malutką istotą- dzieckiem, bo można skrzywdzić bardzo siebie i bezbronnego, małego człowieka. Zapamiętaj jedno. Tylko dojrzała, doskonała miłość pragnie szczęścia drugiej osoby, tylko taka miłość potrafi budować. W moim mniemaniu chcesz pokazać swojej mamie, że będziesz od niej lepsza ... a Twoje dziecko nie jest takie jak Ty, nie możesz go do siebie porównywać tylko uczyć się na nowo, bo jest całkiem inną istotą. Myślę, że to jest bardzo niedojrzałe takie myślenie.Może poprostu chce w mym dziecku uzupełnic swoje braki
Mój chłopak ma 29 lat, nie jest to związek jak mogłoby się wydawac polegający jedynie na wykorzystywaniu mnie przez niego. Jestem przekonana, że on mnie kocha gdyż niejednokrotnie to się sprawdziło.
To ją skończ ! To było by cąłkiem dobre rozwiązanie.ale uwaza ze powinnam skonczyc szkole
Dlaczego niestety? To dobrze, że będzie pracował, powinnaś się cieszyć, że nie jest obibokiem i nie ma dwóch lewych rąk.on niestety musialby poki co pracowac na nasza rodzine.
jeśli jestem pewna swojej decyzji i przekonana, że naprawde damy rade to zgadza sie BO MNIE KOCHA !
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość