PS jeśli wątek już jest, albo umieściłam go w złym miejscu to wybaczcie mi, ale szukałam.
Ja nie widzę szczerze powiedziawszy żadnej różnicy.nie smakują mi potrawy przygotowane czy też podgrzane w mikrofali
To powiem Ci, że jesteś pierwszą osobą mi znaną która tak twierdzi - moi znajomi i rodzina też widzą różnicę. Zwłaszcza mięso i ziemniaki - robią się takie "gumowe" jakieśJa nie widzę szczerze powiedziawszy żadnej różnicy.
Fakt, mam opcje gotowania ziemniaków w mikrofali ale jeszcze nie gotowałam więc nie wiem jakie są, natomiast odgrzewane są ok. Jeśli chodzi o mięsko to też nie gotowałam tylko grillowałam i całkiem fajnie było.Zwłaszcza mięso i ziemniaki - robią się takie "gumowe" jakieś
Lilo, lilo ja nic Ci nie udowadniam więc nie musisz się od razu czuć urażonaja wypowiedziałam tylko swoje zdanie więc nie wiem po co od razu chcesz udowodnić że jest złe???
Małgorzatka zgadzam się w 100% - wszystko obecnie szkodzi, ale jeśli chodzi o zdrowy rozsądek - nie wiem czy go wykazujesz skoro wiesz że mikrofala może szkodzić a jednak piszesz "Ja jej używam jak tylko mogę "tak, że myślę, że wszystko jest dla ludzi ale z umiarem i zdrowym rozsądkiem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość