[shadow=cyan][/shadow][glow=violet][/glow]
Witam na forum.Jestem tu 1 raz i liczę na Waszą pomoc:) Mój 3,5 letni synek poszedł od wrzesnia do przedszkola.I niestety stało sie to o czym wszyscy mówią!Choroby!!!:(Chodzi 3 dni,a potem 4 dni choruje ..i tak w kółko.. :(Nie sa to moze powazne infekcje,ale spędzają sen z powiek zarówno synkowi jak i mi...
Kupiłam dzis tran i Bioaron C.Lekarz powiedział mi,żeby podawac to na przemian.Przy poprzednim przeziebieniu kazał podawac Groprinosin.Jak myslicie czy można łączyc go z tranem?Z tego co wiem z Bioaronem nie powinno się.W tej chwili synek nie chodzi do przedszkola z powodu wieeelkieegooo kataru i wyraźnego osłabienia.póki co ani kaszel ani goraczka nie pojawiły się...Ale sadze ze wszystko przed nami..Jak myslicie czy w tej sytuacji podac Groprinosin?razem z tranem?tzn.tego samego dnia..Czytałam tez na formu o soku z cebuli.Mi kiedys mama robiła go z cebuli i cukru.A czy macie jeszcze jakies inne sposoby na jego ulepszenie?
Pomóżcie..Pozdrawiam wszystkich "starych" i nowych jak ja użytkowników.Licze na pomoc...