poza tym mozesz popytac w sklepie zielarskim byc moze tam sa jakies mieszanki z z malwaW medycynie ludowej kwiat malwy czarnej używany był jako środek pobudzający krwawienia miesięczne.
Obecnie w lecznictwie stosowany jest jako środek osłaniający, lekko rozkurcający i łagodzący kaszel przy nieżycie oskrzeli oraz zapaleniu błon śluzowych jamy ustnej i gardła; ponadto na nieżyt żołądka i choroby pęcherza moczowego, szczególnie u dzieci i osób starszych.
Zewnętrznie do płukań przy zapaleniu migdałków i dziąseł oraz do okładów lub przemywań przy niektórych schorzeniach skórnych.
ok super w takim razie pobiore ten lek 3 miesiace tak jak tam jest napisane i zobaczymyCastagnus brałam- skuteczny i na @ i na bóle piersi.
nie nie mam kochana przynajmniej nic mi o tym nie wiadomoa czy Ty masz PCOS?
to jak to sie stało,ze zaszłas w ciaze? co robilas? napisz mi prosze bo widze,ze jednak udalo sieZreszta ja mam PCOS, @ mialam raz na pol roku, cykle bezowulacyjne
Temperatura: od 4 rano do 11 !!! tym samym termometrem i wym samym mijescu: pochwa, odbyt lub usta- cały cykl.Jezeli ten skok temperatury jest wyzszy od 6ciu poprzednich o 0.2stopnie i utrzymuje sie 3 dni, to znaczy, ze owulacja byla
Najlepiej mierzyc temperature rano, do godziny 7.00 zaraz po przebudzeniu (przed wstaniem z łóżka).
To normalnie i zdrowy objaw. Jak masz jakieś wykresy to wklej prosze-pomogę w interpretacjiaz 36,6 na drugi dzień spadła potem znowu tak dziwnie wiec nie wiem czy z tempki cos wyczytam niestety
jak mi w aptece babka powiedziała wiesiołek działa tylko na skóre i paznokcie itd..ale na sluz pierwszy raz słyszy a czy to moge brac razem z costangusem?Na śluz: polecam wiesiołka- super, rewelacja
a to nie to samo?A nie mylisz śluzu z wydzielina pochwową?
spróbuje go najpierw pobrac i zrobie tak jak piszeszZrób test szklanki:
kochana ja dzis mam zamiar dopiero na 28 dni sie zarejestrować i dopiero od pierwszego dnia krwawienia bede mierzyła tempke,ale jak pisałam jak wywołam @ takze w razie co moge do ciebie pisac na PW? jak juz bede wiedziała co nieco?To normalnie i zdrowy objaw. Jak masz jakieś wykresy to wklej prosze-pomogę w interpretacji
To Ci źle powiedziała Możesz kochana, możesz- nawet na opakowaniu pisze, że wspomaga cykl miesięczny kobiety. Wpływa na śluz także.jak mi w aptece babka powiedziała wiesiołek działa tylko na skóre i paznokcie itd..ale na sluz pierwszy raz słyszy a czy to moge brac razem z costangusem?
Tak myślałam, że właśnie tak myślisz dlatego zapytałam. Nie, nie to samo. Śluz jest tylko i włącznie z błony śluzowej twojej szyjki (on jest odpowiedzialny na transport i odżywienie plemnika)- dlatego lepiej go pobierać prosto z szyki (ja tak pobieram), natomiast w pochwie zazwyczaj jest taka kremowo-biała wydzielina stała, która zabezpiecza pochwie przed otarciami i infekcjami.a to nie to samo?
Oczywiścietakze w razie co moge do ciebie pisac na PW
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość