Dziewczyny chciałam zapytac,ile czasu trwa u was miesiączka,martwię się bo u mnie trwa za długo chyba,opisze w skrócie co i jak
-rok temu byłam o tej porze jeszcze w ciąży,po niej miałam kolejno miesiączki po 39,38,34,które już dokładnie mie pamiętam ale napewno trwały ok 7-8 dni
-potem w pażdżierniku okazało się że znowu jestem w ciąży,ale niestety było puste jajo płodowe i zabieg miałam 10 listopada-
-potem nie mogłam dostac miesiączki,cały czas utrzymywały się jakies plamienia,i okazało się że zrobił sie torbiel i w grudniu i styczniu brałam tabletki anty ,po których torbiel zeszła
-pierwszą @ po dostawieniu dostałam normalnie po 3 dniach,a taką już normalną dostałąm dopiero po 43 dniach i trwała ok 10 dni(te ostatnie dni to raczej plamienia)
-teraz jest już druga po 39 dniu,ale dziś jest 7 dzien i dalej lekko plamie na czerwono
Kurcze dziewczyny czy coś nie tak???czy to się tak normuje,martię się bardzo,ostatnio byłam u ginka 24 stycznia,torbiel znikneła,jajniki ok,macica też,cytologia ok,sama już nie wiem
[ Dodano: 2010-05-03, 11:37 ]
a jeszcze dodam że zawsze miałam neregularne @ ,przeważnie taki między 32-37 dni choc i czasem wypadł dłuższy cykl...