Potwierdzam w 100%. Mam to serum chociaż dużo mnie kosztowało jego kupno ( zastanawiałam się czy kupować czy nie bo jednak nie jest to taki tani kosmetyk). Jednak nie załuję ponieważ jak na razie jest to pierwszy specyfik, który był w stanie coś zdziałać u mnie z cellulitemZ mojej strony mogę polecić serum vialise, czyni cuda. Po miesiącu nie widziałam cellulitu na moich udach. Nakłada się codziennie, rano i wieczorem. Serum łączy w sobie naturalne składniki, dlatego jest skuteczny i bezpieczny. Jestem mega zadowolona, że kupiłam to serum, bo w końcu pomarańczowa skórka odeszła w zapomnienie. Tutaj http://styleer.pl/cellulit-moze-przesta ... i-vialise/ jest więcej informacji o serum vialise.
Heh Jasne,że latwo tak pisac. Tyle,że sama pije wode i ćwiczę ale to nie pomaga :P Crazycat po jakim czasie od Vialise widziałaś poprawę? Bo sama sobie wreszcie kupilam to serum, wcieram. Ogolnie pierwsze wrażenie pozytywne i zastanawiam się tylko kiedy zacznie ogólnie działać....Najlepsze jest picie wody i ćwiczenia :-) lepsze niż wszystkie kosmetyki :-)
No na pewno nie po pierszym czy pod drugim użyciu. Na dzialanie kosmetyków trzeba trochę poczekać chociaż ja po Vialise widziałam pierwsze efekty już po pierwszych użyciach ( piszę tutaj o nawilżeniu skóry oraz o jej ujędrnieniu). Tak więc również spodobało mi się od samego początku.Heh Jasne,że latwo tak pisac. Tyle,że sama pije wode i ćwiczę ale to nie pomaga :P Crazycat po jakim czasie od Vialise widziałaś poprawę? Bo sama sobie wreszcie kupilam to serum, wcieram. Ogolnie pierwsze wrażenie pozytywne i zastanawiam się tylko kiedy zacznie ogólnie działać....Najlepsze jest picie wody i ćwiczenia :-) lepsze niż wszystkie kosmetyki :-)

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość