Kinga_łódź, mam różne tatuaże, jak znajdę chwilkę to wrzucę znów coś ciekawego... wiadomo jeden lubi motylki drugi kwiatki :ico_oczko: inny smoki
mam troszke tych tatuaży ale czasu dużo zajmuje wrzucanie, tym bardziej ze mam lekko popsuty komputer i myszkę :ico_wstydzioch: więc wrzucę Wam dziewczęta ciekawe wzorki jak tylko znajdę godzinkę wolnego
Kinga_łódź ja to może bym myslała nad takim na boku czy z tyłu nad tyłkiem,i kiedyś chciałam :-D ale teraz mam takie okropne rozstępy na brzuchu i po bokach :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: że nie ma mowy o takim tatuażu :ico_placzek: :ico_placzek: bo skoro chcę sobie zrobić taką ozdobę to w takim miejscu żebym mogła go swobodnie pokazać i eksponować :-)
Bardzo ładny jest ten 4 mimo, że motylek :ico_oczko:
Aniu no ja na szczęście nie mam na brzuchu. Ja niestety mam na piersiach ale nie tylko przez ciążę bo wcześniej byłam w niemczech i niestety schudłam masakrycznie a skóra na piersiach nie wytrzymała a później jeszcze karmienie i cyce jak balony. Ale na szczęście nie planuje tatuażu w tym miejscu więc spoko :ico_oczko: