tobie tez suwaczek zasuwa jak szalony :ico_brawa_01:
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:A to na pewno, ze wstępnych ustaleń z męzem wynika, że zaczynamy dzialać końcem 2013 roku :-D
to tylko 5lat zostało :-D

to ja chyba już w 3 :ico_ciezarowka: będę jak dobrze pójdzie :-DZleci ani się obejżymy, może się na wspólnym wątku spotkamy :ico_haha_01:
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: dobre:) teraz to mi sie dłuzy a potem w panice i bolu bede chciała zeby jeszcze nie :ico_olaboga: :-)
no zasuwa ale jak dla mnie jakoś pomalutku :-) dłuzyc sie zaczyna
a może z nudów wam się tak dłuży :ico_noniewiem:ja zauważyłam że jak patrze na suwaczki innych dziewczyn to pędzą jak oszalałe.A mój się jakoś ociąga :ico_oczko:
ja bardzo czekam na Michaela :-Dw rzerzywistości czas pędzi nieubłaganie. Ale prawda jest taka, że jak się na coś bardzo czeka to wydaje się to wiecznością.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01::ico_brawa_01: dziewczyny :ico_brawa_01: wszystkim Wam suwaczki sasuwaja :-D
no :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:a jak patrze na moj to glowa boli :ico_olaboga: takiego wielkoluda juz mam :ico_olaboga:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość