12 kwie 2007, 12:35
Witam po świętach ciężaróweczki! Ale natrzaskałyście stronek! Przeczytałam wszystko, ale chyba nie wszystko już pamiętam hihi :ico_oczko:
Basiu, jak masz twardy brzuszek to koniecznie się połóż, to pomaga, bo rozluźnia mięśnie.
Asiula, ty też odpoczywaj jak najwięcej i wszystko będzie dobrze.
A tak w ogóle, to piękne brzuchole powklejałyście. Jak znajdę kilka wolniejszych chwil to zajmę się swoimi zdjęciami, tylko nie mam za bardzo pojęcia jak je wklejać, bo nie widzę opcji "dołącz obrazek" czy coś w tym stylu :ico_wstydzioch:
Święta minęły nam bardzo rozrywkowo i szybiutko. Wróciliśmy wczoraj wieczorem, a dziś rano miałam wizytę u gin. Słyszałam bicie serduszka Maleństwa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: . Poza tym zaniosłam wyniki morfologii i moczu i wszystko jest ok. No może prawie wszystko, bo rano zbudził mnie potworny ból gardła :ico_zly: no i gin przepisała mi antybiotyk w areozolu. Troszkę sie waham czy brać, ale skoro lekarz twierdzi że to bezpieczne dla dzidzi, to chyba się zdecyduję, bo jeszcze trochę i głos stracę. Najgorsze jest to, że dziś mam aż 3 godziny korków :ico_szoking: , więc na pewno gardełka nie oszczędzę.
A z lepszych wiadomości - dostaliśmy od szwagra fotelik chicco dla dzidzi (oczywiście używany pzez jego synka). Super, zawsze to oszczędność :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: . Poza tym przywiozłam całą reklamówkę ciuszków dla maleństwa, też od bratowej mojego męża. Oni mają co prawda synka, ale powybierałam takie rzeczy które i dla dziewczynki będą pasować (m.in. kurteczka zimowa, jeansowe ogrodniczki i polarki - ale to na większe bobo, takie ok, pół roczne, więc na zimę będzie jak znalazł). Oglądałam też dziś kosmetyki i pomyślałam że nie będę się wyłamywać :ico_oczko: i też bambino kupię :-D Ale zakupy kosmetykowe zostawiam sobie na maj. W tym miesiącu robimy te najgrubsze zakupy (łóżeczko, wózek, materacyk, itd).
Uciekam rozwiesić pranko. Miłego dnia kochane :ico_ciezarowka: