01 maja 2007, 19:03
madziorka ja tez na poczatku mialam takie doswiadczenia z autem hihi i tez mam problem z uwaga...wiesz,ze ja sie tak koncentrowalam na zmienianiu biegow,ze o bozym swiecie zapominalam,puszczalam kierownice lub wjezdzalam na krawezniki :ico_haha_01: nawet teraz mi sie zdarza....jesli cudem uda mi sie prawko zrobic,to nie wiem czy t mnie na droge sama wypusci :-D a juz napewno nie z malym hihi...ja moze i bym zrezygnowala juz dawno,ale t sie uparl,ze mnie nauczy i koniec he he i teraz przejelam jego tok myslenia i tlumacze sobie,ze nawet jesli mialoby mi to zajac rok,to dam rade :-D o tyle dobrze,ze w uk od zadania teorii masz 2 lata na zdanie praktycznego :ico_brawa_01: wiec mam czas he he a przescieradla widzialam tez w bootsie dla maluszkow,pamietam,ze byly biale i chyba zolte,wiec tez nie za duzy wybor....tez wlasnie szukalam dla dzidzi,ale nie kupilam ;(chcialam klorowe....madziorka odpoczywaj,a moja mamuska tez mowi,ze skrocona szyjka nie trzeba sie az tak przejmowac,bo duzo babeczek ma i nic sie nie dzieje :-D co do twardego brzucha,tez mi mowili o miesniach he he ja dzis bylam u poloznej i tez happy baby...wszystko perfect hihi tylko niski poziom zelaza...na granicy anemii,ale jeszcze nie mam...jak sie nie podwyzszy to dostane tabletki...za 2 tyg mam wizytew szpitalu,a za 3 u poloznej ;)a dzidzius ma glowke na dole,ale znajac jego to moze sie jeszcze przekrecic jak ostatnio :-D kamilko fajnie,ze braciszek przyjezdza
aniu jak twoj przyjedzie to fotkami sie pochwal :ico_brawa_01: gratuluje 8 miesiaca :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
[ Dodano: 2007-05-01, 19:04 ]
do lekarza mam kawalek,ale pogoda dzis fantastyczna,takze mialam super spacerek :-D slicznie na dworze,szkoda,ze nie mam ogrodka ,ale dobrze,ze chociaz mam plac zabaw z laweczkami he he lubie tam siedziec :-D