Ja sie nie obrażam, musiałam sie w końcu przyzwyczaić :ico_respekt: Najbardziej chce mi się śmiać jak podaję nazwisko w jakimś urzędzie a pani w okienku robi się czerwona od powstrzymywanego śmiechu :ico_smiechbig: a boi się zapytać czy naprawdę tak sie nazywam hihi
Włąśnie zadzwoniła moja siostrzyczka (zresztą chrzestna Tomeczka) i mówi, że kupiła mu matę taką interaktywną. Super. To jedyna rzecz którą na pewno chciałam Tomusiowi kupić.
[ Dodano: 2007-05-26, 11:15 ]
Dobra ja na razie spadam bo siedzę jeszcze w piżamie. Ubiorę się, pozmywam bo mam stertę garów od wczoraj i trochę trzeba będzie ogarnąć chatę :/ choć wcale mi sie nie chce.
Tez mi się nic nie chce robić w domu. Jadę na zakupy. Chcę kupić sobie jakąś mgiełkę do twarzy odświezającą i krem na rozstępy włąsnie mi się skończył :-/ no i oczywiście truskawyyyyyyyy. Komuś jeszcze zakupić? :-)
wrzuciłam moje dziecko do miski z wodą na balkonie i teraz bawi się przelewając z kubeczka do kubeczka i siebie chlapiąc przy tym. Pełnia szczęścia :-D
[ Dodano: 2007-05-26, 11:23 ] Alineczq, ja chcę truskawy! Dawaj do mnie!
Dziewczyny jakie teściowa przyniosła mi pyszne ciasto!! Biszkopt przekładany pianką jogurtową a na górze mnóstwo truskawek zalanych galaretką. Oj, Krzysiowi chyba nic nie zostanie :ico_wstydzioch: