29 maja 2007, 11:03
cześć :ico_ciezarowka:
prawie godzinę nadrabiałam zaległości :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Wszystkim solenizantkom składam życzenia :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
Wszystkim kończącym 36 tydzień gratuluję :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
no i tak:
Aniu jesli będzie córcia to Emilka
Madziu cieszę się ża mężulek zmądrzał i sie z toba pogodził :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Juli :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: miejmy nadzieję że maści i antybiotyk pomoże na to paskudztwo, a jak nie to cc podobno nie takie straszne, choć jak się już nastawiłaś na poród naturalny to wiem że ci smutno
Alinko na zdjeciu jak zwykle jesteś kwitnąca :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dominiko_S z tą główką to jest różnie, czasami to nawet 2 tygodnie przed porodem dziecko się jeszcze odwróci, ale jeśli w 34 tyg masz już ułożenie główkowe to nie powinno się to zmienić :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: teraz tylko cierpliwie czekać na poród
Frydza piękne okolice, piękna z ciebie :ico_ciezarowka: super że wypoczęłaś
Lucy sąsiadki nie wpuszczaj do domu bo to jakaś jędza polująca na cudzych facetów :ico_zly:
Jaśnie Pani chyba zbliżasz się do rozwiązania skoro czop już wyleciał :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Co do tematu próżnociągu i kleszczy, to ostatnio rozmawailiśmy o tym na szkole rodzenia. POłożna powiedziała że można cofnąć główkę z kanału rodnego, ale przede wszystkim lekarz powinien cię zapytać czy cc czy próznociąg. No i położna powiedziała że jeśli jest to lekarz z tzw. starej szkoły czyli ma ok 50-60 ma się do niego zaufanie to lepiej próżnociąg bo to kilka minutek i po sprawie. Ale jak to jest młody niedoświadczony lekarz to bezwzględnie cc. Bo wiecie tych starszych uczyli korzystać z tych przedmiotów oni mają wprawę i umią to robić a młodzi lekarze to już nie zabardzo.
Także jak mi się zdarzy taka sytuacja a mój lekarz będzie ze mną to wybiorę próżnociąg
Co do sweterków to ja owszem mam ale już takie ciut większe na jesien bedą w sam raz
A my wczoraj byliśmy u teściowej na grilu, pychota, karczek, ziemniaczki, kiełbaska, sos czosnkowy, no palce lizać
Noc miałam paskudną bo strasznie duszno było, w końcu otworzyłam okno na maxa i zasnęłam mam tylko nadzieję ze ani mnie ani męża nie zawiało
No dziś to ja się rozpisałam, ale to przez was bo chciałam wszystkim odpisać