No przeczytałam nareszcie :548:
Madziorka alez ja się uśmiałam z Twojego snu :ico_smiechbig: to ja juz Ci się po nocach śnie, bidulka :ico_smiechbig: Normalnie postrach :-D :-D :-D
Fajne te zdjęcia, ładne masto :) Ładny bebzonik masz eleganciarksi, i pępuszek widać Ci wysadziło mówią, ze na chłopaka :-D
Gratuluje fotelika, taka radocha jak przychodzi przsyłka, co nie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Aha i dzięki za info o odbytnicy (ale zabrzmiało :ico_smiechbig: ) bo juz myślałam ,ze wyszukuję znaków :ico_haha_01:
Dominiko to dobrze, ze juz zaczyna się coś dziać. Będziesz moze następna po Beatce :ico_brawa_01:
Madzia tekst z lotniskiem Twojego kolegi rozwala :ico_smiechbig: faceciwłaśnie o tym myślą słysząc ze ktoś rodzi :ico_smiechbig: :ico_nerwusek:
Co do księdza.. mam kolegę, który jest księdzem...kiedyś to nawet mi się podobał, ale on tak wcześnie podjął decyzję o kapłaństwie, ze ja nie zdązyłam porządnie się w nim zakochać :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Co dotyczy wieku, to ja skończyłam w kwietniu 28, a więc tuz tuz za Dominiką :-D
Lucy uśmiałam się z Twoich postów ze nie masz nastroju dzisiaj rodzić :ico_smiechbig:
Wogóle się naśmiałam z tych postów co naklikałyście, gfajny nastrój tu zapanował :509: