03 cze 2007, 03:09
lucy no to komedie mialas przed snem hihi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , a ja myslalam, ze ty juz poszlas porod wywolywac... :-D bo nagle zniknelas hihi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
raz na 2 lata pije???? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
sama bym tyle nie wytrzymala.. no chyba tylko ciaza albo karmienie mogloby mnie powstrzymac.. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a ja wykapalam sie i zalaczam fotki na fotosik :ico_brawa_01: to jutro brzuszkiem sie pochwale..... spac mi sie nie chce :ico_szoking: , choc dzis od 9 na nogach jestem... (czyt wczesnie wstalam :-D ) :ico_szoking:
[ Dodano: 2007-06-03, 03:20 ]
avisek dziekujemy za super dokladna liste!!!!! swietnie sie spisalas!!!!
jesli chodzi o imiona naszego bąbęlka nazwiemy Tola/Leon :-D
alinko pozdrow nasza acie!!!! ciesze sie bardzo, ze nasze dziewczynki maja sie dobrze!!!! oj nie moge sie doczekac szczegolow od aci!!!! :ico_brawa_01: i fotek julci!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-06-03, 03:22 ]
kurcze lucy ale ty masz duzo postow!!!! 1887?????? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
a tu na mnie gadula mowia..(490) :ico_nienie: :ico_nienie:
[ Dodano: 2007-06-03, 03:26 ]
no dobra spadam, bo mi sie dostanie od niektorych... :ico_nerwusek: co tu wersy licza hihi :ico_brawa_01: :-D :-D :-D
ale fanie.. sama klikam do siebie... i nikt mnie ograniczyc nie sposob!!!! bo wsszsytkie spia!!! :ico_brawa_01: a ja rzadze na TT :ico_brawa_01: hihi ale glupio tak samej klikac wiec i ja spac pojde... hihi
buzka kochane.. i milej niedzieli... wpadne wieczorkiem jak goscie odjada... chyba, ze Adasko moj czas wypelni... :-D
p/s oj jeden blizniak sie przebudzil... ale to nie ja... ja cicho klikam... i to w drugim pokoju.... hehe :-D
[ Dodano: 2007-06-03, 03:29 ]
lucy a tak sobie pomyslalam, ze z tym pieskiem cos jest... raz snilas , ze pieska urodzilas... dzis T nosil szczeniaczka i mowil, ze synka bedzie mial...
moze ty serio pieska nosisz i dlatego tak drapie w brzuszku.... :ico_brawa_01:
nie no zartowalam... napewno oliverek bedzie ludzkiej rasy.... hihi :-D
nie martw sie lucy :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: nie chcialam cie zaniepokoic hehe
[ Dodano: 2007-06-03, 03:30 ]
spac nadal mi sie nie chce... ale kark rozbolal wiec ide.... paaaaaaaaaaaaaaaaaaa