25 mar 2007, 15:43
czesc dziewczny....ja bylam w pracy tylko gogzinke dzisiaj,bo mi sie slabo zrobilo i kazali mi jechac do domu he he a 2 dziewczyny ,to myslaly,ze rodze hihi bo powiedzialy,ze tak zle wygladalam,ze to pierwsze im na mysl przyszlo :ico_haha_01: moj syncoi nigdzie sie nie wybiera ,poki co...i nawet pospac nie dal,a do tego mial czkawke,wiec dopiero po godzince usnelam ;)a teraz wyspana siedze sobie ,a tomcio spi,bo mial dzis nadgodziny i tez siedzial w pracy do 12....ja poki co mam 4 kocyki i jedna kolderke,ale ta kolderka nie jest bardzo gruba,zolta i tez ma zyrafki he he....mamy juz lozeczko,bo postanowilam kluc zelazo poki gorace i jak tylko zobaczylismy lozeczko,ktore spodobalo sie t,to powiedzialam,ze bierzemy,cos tam marudzil,ale kupil....i mamy normalne ,drewniane lozeczko,tylko trzeba je zlozyc :ico_brawa_01: jeszcze tylko materacyk musimy dokupic,bo akurat nie bylo,tylko taki beznadziejny,a za kilka dni maja lepsze dowiezc,wiec w weekend pojedziemy....t sie nabija ze mnie,ze sie z kawalkow drewna ciesze,jakby to nie wiadomo co bylo...i nie rozumie,ze juz chce skladac...powiedzial,ze poki co to zebym sobie lalke tam wsadzala :ico_smiechbig: i ze zeswirowalam do reszty he he....