18 mar 2008, 11:55
cześć słoneczka, witam w ten chyba bardziej przedwigilijny niz wielkanocny tydzien :ico_oczko: chyba swieta sie poprzzestawialy,nie. u nas mega płaty śniegu leciały :ico_szoking:
my już po wizycie u lekarki, jak zwykle 5 minut i do widzenia ,wszystko OK, szyjke wymacala i nic nie mówiła to chyba w porzadku, wyniki rewelka, hemoglobine mam 12,5 wiec nic juz mi głupio nie gadała o łykaniu 2 razy dziennie żelaza, w ogóle mało je komentowała- pewnie jej było głupio że mnie straszyła mega anemia, a tu takie ładne wyniczki :ico_haha_01: tylko w moczu mam leukocytów 3-5 więc troszke wiecej niż ostatnio ale bakterie nieliczne wiec to chyba OK, nie skomenmtowała moczu wcale. teraz wymyśliła że od 25 tc to juz co 2 tyg. każe :ico_ciezarowka: do siebie przyjeżdzac. Nie chce mi się :ico_zly: na razie do prywatnego sie nie przepisze jeszcze bo ona mi wyników tych nie wpisała do karty ciąży to prywatny pewnie kazałby mi jeszcze raz pić a juz to mi się nie usmiecha :ico_nienie:
wiecie co, szok, według tej wagi u lekarki ja przez ostatnie 3 tyg. przytyłam 2,2 kg :ico_szoking: :ico_olaboga: ale i tak sie tym nie przejęłam i już wsunełam pyszną kremóweczke, mniam :-D moja waga pokazuje troche mniej i za to ją kocham :ico_haha_01:
[ Dodano: 2008-03-18, 10:57 ]
spinka, myslałam przez chwile że ten szampan to z okazji sprzątniecia kibelka :ico_haha_01: