Witam!!
Dziś będę pewnie pierwsza :ico_oczko:
Na nogach jestem od 4.20 :-D Zadzwoniła mnie siostra, bo jej synek gorączkował wysoko w nocy i już nie wiedzieli co z nim robić. Zasnąć już nie mogłam. Może to i lepiej, bo na dziś sporo rzeczy zaplanowałam.
Zdążyłam już zrobić pół sałatki. Pieczarki się duszą, więc mam chwilę, żeby posiedzieć spokojnie przy kompie.
Tuska, pościel śliczna :ico_brawa_01: Też kupowałam z tej firmy tyle że w chłopięcych kolorach :ico_oczko:
Co wy potem z tym zrobicie, nawet pewnie wszytskich nie zdazycie wykozystac.
Narazie dzieciaczki mautkie sie nie brudza, poczekajcie jak zaczna sie brudzic, wtedy bedzie wam potrzebna sterta ciuszkow.
Siunia, masz rację, ale ciężko powstrzymać się, bo wszystko jest takie śliczne :-D A dla dziewczynek to już w szczególności :ico_oczko:
Sama dokupiłam kilka maleńkich niedrogich rzeczy, chociaż wiedziałam, że dostanę podwójną wyprawkę. Teraz to kupiłabym jednak większe rozmiary, bo z tych najmniejszych ciuszków dzieci bardzo szybko wyrastają i to co mam to wygląda jak nowe. Nie zamierzam rozpaczać, w końcu nie planujemy poprzestać na jednym dziecku :-D