No wróciłam od dentysty, nikogo w domu nie ma wiec na chwile sobie na tt weszłam. Strasznie bolało jak robił, na szczescie mam to już za sobą i ząbek śliczny, jestem bardzo zadowolona.
Tuska, ja smaruje Nivea Q10, i jestem zadowolona, , bo po pierwszej ciąży to wogole nie mam rozstepow na brzuchu, za to mam kilka kresek wysoko na udach, bo poprostu uda z dnia na dzien mi sie rozrosły i od razu czerwone krechy pojawiły, teraz juz są blade, i mało widoczne. Wiec z tymi rozstepami niegdy nie wiadomo, jesli stopniowo bedziesz sie powiekszać to uda ci sie jakos je powstrzymać, a jesli rozrośniesz sie z dnia na dzien to skora naprawde chyba juz tego nie wytrzyma., no ale smarować sie trzeba :-)
kasiulinka, oj, kości ci pękają, mnie ostsnio na wieczor tak mocno bolą że ciązko wytrzymac i sie ruszyć :ico_olaboga:
NOWA, a u nas swieta beda wyglądały tak:
gdzies na 16 wigila u mojej babci, gdzie zbierze sie cała rodzinka, potem jedziemy na wigilie do teściów( na wies), a wieczorem wrocimy tu i bedziemy sie objadać i cieszyć prezentami.
Natomiast na drugi dzień,od rana przyjmuje życzenia :-D na wieczor idziemy do mojej siostry bliźniaczki, ponieważ mamy urodziny (24) i razem je zawsze obchodzimy, wiec ona przyjęcie małe robi dla znajomych.
spinka, tak szybko sie mnie nie pozbedziecie, jeszcze bede do Nowego roku tu zaglądać tylko poprostu rzadko :-)
A no i byłam w srode u fryzjera, moge wam pokazać zdjęcie
Przed chwilą robiłam