30 paź 2009, 11:37
Cześć Dziewczyny! :-)
Witaj mara bacha - gratuluję fasolki !!! :ico_brawa_01:
Fajne tematy tu widze poruszyłyście. Co do imienia, to ja też już od dłuższego czasu się zastanawiam. Ja osobiście lubie twarde imiona zwłaszcza męskie - najlepiej takie, które byłyby używane na codzień w pełnej wersji, a nie ich skróty. Np co z tego że imię Aleksadner jest ładne, jesli używa się go jedynie przy chrzcie i ślubie, a przez całe życie Olek. Na liście imion męskich, które ewentualnie wchodziłyby w grę mmarta tez jest między innymi Igor - uważam że jest rewelacyjne! A poza tym wchodzą w grę Oskar, Artur, Alan, Erwin, Marek, Damian. Z imionami dziewczyn jest łatwiej: tu by wchodziły w grę ewentualnie: Amelia, Daria, Wiktoria, Karolina i jak znam życie to do urodzenia dzidzi jeszcze mi któreś do głowy przyjdą. :ico_haha_01:
Nie przejmujcie się tym, co mówią inni. Uważam że jest to kwestia czasu i innych hierarchiji wartości. Komuś moze się wydawać, parztac na ciaże egocentrycznie, że tu i teraz akurat dla niego byłaby ona problemem, ale jestem pewna, że jak spojrzą na to z perspektywy czasu i zobaczą jak bardzo jesteście szcześliwe ze swoimi dziecmi i że to one tak naprawdę stanowią sens życia to zmienią podejście i pomyślą sobie - ale jej fajnie :-)
Dziwczyny, a ja wczoraj też miałam nieodpartą chęć na bagietkę :ico_haha_01: , a dzisiaj zrobie na obaidek rybkę na parze, a do tego szpinak z czosnkiem i smietanką :-)