Dobry wieczór ;)
Ale popisałyście przez te dwa dzionki ;) Ja zanurzyłam się w papierologii i nie dałam rady zajrzeć na forum sorrki. Dzisiaj mieliśmy gości:) Przyszli znajomi na mecz i pogaduchy ;)Dziękuję bardzo za :ico_brawa_01: za okrągły tydzień i stawiam pyszny sernik na zimno :ico_tort: i :ico_kawa: :ico_ciezarowka:
Martalka, świetne zdjątka ;) wyglądasz po porodzie rewelacyjnie ;D a jakie super wyposażenie w szpitalu ;) telefon, łóżko nowoczene, śliczna pościel hoho ;)
Karoteż świetne foty, pojadło się na imprezce co ?fajną kreację miałaś ;) kobiety w ciąży są piekne ;) Czekam na relacje ze szkoły rodzenia ;)
Julchikja szkołę rodzenia zaczynam 8 maja ;)mamy spotkania co sobotę, a zakończymy je tydzień przed planowanym terminem porodu ;) czy zdażymy ze wszystkim życie pokaże ;)
Jutro jedziemy z mężem kupić wanienkę dla dzidzi;)uwielbiam te zakupy :ico_ciezarowka:
Oczy mi się same zamykają pomykam spać :)
[ Dodano: 2010-04-29, 08:02 ]
Dzień dobry ;)
UUU ale u cisza ;D
Witam Was w dzisiejszy wiosenny dzionek :ico_kawa: i :ico_tort: i życzę miłaego dnia ;) Przy okazji w imieniu matki założycielki z wątku kwietniowego zapraszam Was na nowopowstały wątek dla mam z 2010 roku, gdzie wspólnie będziemy mogły dzielić się radościami i smutkami naszej nowej roli ;) :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2010-04-29, 08:02 ]
http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... 99#5227999