A potem na sali lezalam z jedna mama,ktora mowi,ze jak mnie slszala,to chciala uciec do domu i namawiala meza,zeby jej zrobili cc za kase
nie dziwie sie
ja jak przyszłam to najpierw na noc trafiłam na przedporodową a tam nie było słychac nic pozniej prosto na podordówke
po porodzie lezałam w cześci gdzie jest porodówka do rodzinnych i miałam ją praktycznie na wprost drzwi od sali! dzielił nas 1,5 m korytarz :-D
Wiele osób nie urodziło przez sobote i niedziele bo chyba tylko 2 dziewczyny ale to co się tam działo to koszmar :ico_olaboga: :ico_olaboga:
ja tez z tych niekrzyczących ale moja kolezanka po sasiedzku to tak sie darła ze ja juz miałam ochote jej cos zrobic bo wtedy mnie to wkurzało :-D
kazdy wie ze boli jednak mimo wszystko ten rodzaj bolu jest nie do wyobrazenia dla kogos kto nie rodził
zreszta wyobrazcie sobie bol zeba ktory was nigdy nie bolał.. chyba tez niemozliwe
NICOLA_1985, zastanawia mnie jeszcze to - ze pisałas ze nie zdecydowałabys sie w zyciu na porod SN ze tyklko cesarka
wiec nie wiem po co chcesz dziecko tam prowadzic - corce zapewne tez odradzałabys SN :-D