lilo, a niby jakiego obraźliwego słowa użyłam? :ico_szoking: stare dewoty?
tego chyba tłumaczyć nie trzeba że chodzi mi o to że mówią jak przekupy na targu
myślałam zę takie młode osoby jak one mają świadomość iż młodziez w tych czasach wcześniej zaczyna współżycie :ico_noniewiem: strsi ludzie moze nie pojmują tego i w tym konketście użyłam tego wyrażenia
ja też nie pochwalam jak dziewczyny 14 czy 15 letnie chodzą na dyskoteki umalowane jak 40-latki, napajają się alkoholem, częstują dopalaczami i w tych sytuacjach ladują nie wiadomo z kim i nie wiadomo gdzie :ico_puknij:
ale róznica jest zasadnicza jak dziewczyna moze i by chciała porozmawiać ale spotyka sie właśnie z taką reakcją ze strony otoczenia jaką przedstawiły Małogorzatka i Nicola
pozwólcie ze zacytuję i pogrubię
Hm ,wiecie co mnie ciekawi, że o zabezpieczeniach nie widzą te dzieciaki ale jak się seksic to już smarkula jedna z drugą to wiedzą :ico_noniewiem: chociaż to natura sama wpaja niestety. Po części jej błąd.
no właśnie Małgorzatka masz racje.. teraz podobno próg pierwszego razu jest już poniżej 14 roku życia... takie gówniarze o sexie myślą :ico_puknij: jak są tacy dorośli żeby o takich rzeczach nie tyle myśleć co je robić to powinni też później brać odpowiedzialność w swoje rece , a rodzice powinni bardziej patrzeć na to z kim się ich dziecko spotyka i rozmawiac, rozmawiać, rozmawiać..
u mnie niby mama z nami rozmawiała ale dla mnie to nie było wystarczające więc ja wiem jakie ona błedy popełniła i ja napewno popełnie swoje ale już jej błędów nie.
[ Dodano: 22-09-2011, 11:46 ]
iw_rybka, zgadzam sie w 100% :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
wystarczy wejsc na jakąkolwiek fotkę młodych 15-letnich dziewczyn na FB zeby zobaczyć przesycone sexem zdjecie dziewczyny z rozchylonymi ustami, w pozycji lekko mówiąc "erotycznej" bpo takie sweet focie są teraz na topie :ico_noniewiem:
choćby ze wzgledu na to ze teraz na każdym kroku takie małolaty są bombardowane ze wszad kapiącym sexem, to skad mają miec inne wyobrazenie świata?
moze tylko w domu mama i tata chodzą w normalnych ubraniach, zachowują się przyzwoicie :ico_noniewiem: ale przecież właśnie o tym mowa ze rodziców nie każdy młody człowiek naśladuje :ico_noniewiem: taka 15-latka najpewniej ubierze bluzkę podobna do tej którą nosi lady gaga niz jej matka gotująca obiad