monia - co za palant z Twojego meza i tesciowej :ico_zly: Moja by meza do domu zaprosila i wbila do glowy,ze ma wracac do zony :ico_olaboga:
Mam nadzieje,ze terapia pomoze i nie prosze nie pal....ta mal istotka i tak ma stres,bo czuje,ze Ty sie martwisz :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
anusiek - fajnie,ze dzidzia ok i czekamy na USG :ico_brawa_01: A te obrazki super,pod warunkiem,ze wnetrze wyglada tak jak na zdjeciach :ico_brawa_01:
I to drzewo pierwsze pieeekne :ico_sorki:
meg - gratuluje coreczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ale ci fajnie,ja u siebie stawiam tak jak na poczatku na syneczka ale gdyby byla dziewusia,to....gratuluje :ico_brawa_01:
Ostatnio nie zagladam na forum,nawet nie wlaczam komputera,bo bardzo zle sie czuje.Z dzidzia wszystko dobrze,tylko moj organizm odmawia posluszenstwa,lekarz chce mnie polozyc w szpitalu ale uprosilam go,zebysmy jeszcze poczekali,bo zal mi Andrzejka zostawiac,ja bez niego zwariuje :ico_placzek: Musze sie znowu we wtorek stawic,jak nie bedzie lepiej,to musze sie polozyc do szpitala na dokladne badania :ico_placzek: Spojenie lonowe mnie boli,brzuch sie stawia i wciaz jestem zmeczona,nie mam na nic sily,jakby mi ta mala istota cala energie zabrala :ico_olaboga: Dzidzius ladnie kopie,nawet tata w ucho dostal jak chcial podsluchac co w brzusiu sie dzieje,wiec kopniaki sa juz solidne i mocne :ico_oczko: W czwartek 20 o 17 mam USG 3D i poznamy plec :ico_brawa_01:
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie :ico_sorki: