dzień dobry mamusie :ico_haha_02:
zubelek napisał/a:
dziewczyny zgapiłam od was pierwszą stronkę :ico_wstydzioch: dziewczyny na styczniówkach mnie prosiły żeby zrobić tak ładnie jak wy macie :ico_wstydzioch: wyszczególnić mamy i dać suwaczki.Mam nadzieję,że nie macie nic przeciwko :ico_sorki:
zubelek, jeszcze raz napisz bo ja nie czaje :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
:ico_haha_01: :ico_haha_01:
bo ty może nawet nie wiesz... :ico_haha_01: na pierwszej stronie grudniówek macie pięknie wypisane każdą grudniową mamę,jej termin i suwaczek.No i na styczniówkach jedna mama chciała żeby tak zrobić też bo to fajna sprawa no i zgapiłam i zrobiłam ,i pytałam czy wam to nie przeszkadza :ico_noniewiem:
ja dziś nuda :ico_haha_01: pochmurno aż ciemno ale bardzo zimno nie jest :ico_noniewiem: no ale nic się nie chce jak tak za oknem ciemno.Zuzia się na mnie obraziła i poszła spać :ico_haha_01: ale i tak jej nie popuszczę :ico_haha_01: pokój im kazałam sprzątać,leniom jednym :ico_noniewiem:
miłego dnia :-)