, jezu kiedy to zleciało :ico_szoking: , nawet sie nie obejrzymy a bedzie grudzień i będziemy pisać o pierwszysch skurczach, czopach i takich tam i będziemy czekać, która pierwsza....Boże jak sobie pomyślę, jak fajnie razem na kwietniówkach czekałyśmy razem i się wspierałyśmy...ach...no i fakt my to mieliśmy swoje numery telefonów, tak,że na porodówce to co chwila tylko słyszałam pik pik smasy przychodziły od dziewczyn z forum :-) :-) , no to jak na razie podajemy maile oto mój raksa25@wp.pl

a czemu nier, do Niemiec śle to i do Hiszpani mogę przesłać :-Dja sms-a moge stad pstrykac, gorzej z wami - do hiszpanii nie bedziecie slac, nie???
he he ja akurat tez bym tak nie nazwała, tzn.Grześ.....bo mój ślubny sie tak nazywa :-D :-D :-D :-D :-Dmi nie podobają się takie normalne imiona jak Grześ czy Krzyś
dlatego następnym razem to zamiast sprzatać, to zrób coś tylko dla siebie , a sprzątanie nie zając :-D ,mozna jutro posprzątać, albo pojutrze, a ty zamiast teraz sobie odpoczywać,to zapierzasz :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: trzeba oszczedzać siły na grudzień :ico_haha_01:A ja wysprzątałam mieszkanie i nic w ogóle lepiej się nie czuję, myśłałam że przejdą mi nerwy jak się zmęczę a tu nic
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość